Śniło mi się dzisiaj , że nagle zrobiło się bardzo duże zainteresowanie akcjami VV - od jakiegoś czasu , ktoś skupował a reszta nie wiedziała o co chodzi i cieszyła się oddając z 1 groszowym zyskiem lub 1 gr. stratą . Postanowiłem zaryzykować i kupić trochę w ciemno licząc na dobry finał wielolenich prac na wirtualną postacią . Po jakimś czasie , znalezł się duży inwestor branżowy który postanowił zrobić podobnie jak ja w tylko na znacznie większą skale i juz nie w ciemno jego zdaniem było bliżej jak dalej . Na wieść o tym fakcie kurs mocno wyskoczył w góre a ja za swoje marne 400000 papierków dostałem 100000 PDA . Sam teraz nie wiem czy to tylko sen czy moze Déjà vu , wiem jednak że takich sygnałów z nieba nie należy ingnorować i kupię sobie jednak troche tego Visiona
cieszę się że czuwasz. Przewertowałem Twoje posty na forum i nie wiem czemu tutaj mącisz.
Idź na swoje spółeczki i zostaw to co nie Twoje.
Uwierz mi nic nie wskórasz, Vision nie spadnie na 2 grosze.
Pozdrawiam
Zdziwisz się temu co powiem.
Ucieszę się jeżeli spółka będzie po 1 czy dwa złote - pod warunkiem, że będzie tego warta. Teraz jej wartość to 1 grosz albo i mniej. Wyceniam przez pryzmat dorobku i potencjału (zawsze trochę zawyżam ale co tam - niech ma)
Nie interesuje mnie ta spółka nawet za jeden grosz - po prostu szanuję swoje pieniądze.
Pozdrawiam akcjonaruszy i szatniarza1979 (przy wychodzeniu nie pomylcie ubranek)
a co ty masz za pieniadze ze je tak szanujesz, wskoczyles na visiona bo chciales lub chcesz ze 400% zarobic.;..nie tak szybko
gdybys mial pieniadze to gralbys na wig20...z duza kwota wchodzisz i z jeszcze wieksza wychodzisz
VISION OŚLE to spolka dla inwestorółw dlugoterminowych
jesli taki mocny jestem to zapraszam na FW20!!!
Ośle?
Nie mój poziom rozmowy - nie zniżę się - przeczytaj moje posty o VV dowiesz się, że wiem o czym mówię. Nie obrażaj mnie człowieku tylko postaw argumenty - podyskutujemy. Jężeli chcesz spotkam się prywatnie i wytłumaczę Ci cierpliwie dlaczego ta spółka nie jest tak fajna jak myślicie. Czy to w krótkim czy długim terminie.
Pozdrawia. I nie wyzywaj więcej nikogo.
To niby dlaczego nie jest taka fajna ta spółka Ciufik...? Proszę, merytorycznie... Bo według mnie, mamy w zanadrzu Magmę i potężny kontrakt..założyciela Magmy w Radzie N. VV..także cel obrany, wnioski oczywiste..dodatkowo wrześniowa emisja po 8 groszy..z pp 4:1...w prostym rozumieniu, żeby kupić 1 nową akcję, trzeba wylegitymować się 4 starymi..i co, jak rozumiem, to nie będzie super deal??? Chyba logiczne, że kurs musi być znacznie, znacznie wyżej, żeby móc kupować akcje z nowej emisji po 8 groszy!!!!Pomyśl kolego trochę, a później tak żarliwie opowiadaj, jakim to znawcą niby jesteś..
Ciufik to amator który zapewnie dołożył sporo kapitału poważnym inwestorom, domyślam się że miał Vision i oddał z duża stratą.
Analizując jego posty na tym forum to widać że nic poważnego i merytorycznego nie napisał.
Na Visionie się czepia bo ma niespełnione ambicje grafika, może robi robi projekty wizytówek i ulotek w jakiejś małej firmie reklamowej.
Gra(przynajmniej z tego co pisze) na WIGu, na SSI na Zenku coś tam miał, ale to pewnie sporadyczne ilości.
Pisze że zna się na temacie i branży Visiona ale nie ma co mu wierzyć, nic sensownego nigdy przeciw nie napisał.
Ciufik pokaż co ciekawego z grafiki zrobiłeś, daj linka żebyśmy zobaczyli co stworzyłeś.
A mnie od szatniarzy i innych nie wyzywaj bo chłopcze do pięt nie dorastasz 90 % ludzi tutaj.
Pozdrawiam i życzę miłego dnia