• Mój sen ... Autor: ~pixar [188.33.77.*]
    Śniło mi się dzisiaj , że nagle zrobiło się bardzo duże zainteresowanie akcjami VV - od jakiegoś czasu , ktoś skupował a reszta nie wiedziała o co chodzi i cieszyła się oddając z 1 groszowym zyskiem lub 1 gr. stratą . Postanowiłem zaryzykować i kupić trochę w ciemno licząc na dobry finał wielolenich prac na wirtualną postacią . Po jakimś czasie , znalezł się duży inwestor branżowy który postanowił zrobić podobnie jak ja w tylko na znacznie większą skale i juz nie w ciemno jego zdaniem było bliżej jak dalej . Na wieść o tym fakcie kurs mocno wyskoczył w góre a ja za swoje marne 400000 papierków dostałem 100000 PDA . Sam teraz nie wiem czy to tylko sen czy moze Déjà vu , wiem jednak że takich sygnałów z nieba nie należy ingnorować i kupię sobie jednak troche tego Visiona
  • OGLĄDASZ ZA DUŻO FILMÓW ANIMOWANYCH...WIĘCEJ ŻYCIA!!! Autor: ~booster [83.31.239.*]
    jw
  • Re: Mój sen ... Autor: ~Ciufik [80.238.110.*]
    O litości. Prosto z forum onetu.
  • Bravo Ciufik Autor: mariusz1979 [77.114.88.*]
    cieszę się że czuwasz. Przewertowałem Twoje posty na forum i nie wiem czemu tutaj mącisz.
    Idź na swoje spółeczki i zostaw to co nie Twoje.
    Uwierz mi nic nie wskórasz, Vision nie spadnie na 2 grosze.
    Pozdrawiam
  • Re: Bravo Ciufik Autor: ~Ciufik [80.238.110.*]
    Zdziwisz się temu co powiem.
    Ucieszę się jeżeli spółka będzie po 1 czy dwa złote - pod warunkiem, że będzie tego warta. Teraz jej wartość to 1 grosz albo i mniej. Wyceniam przez pryzmat dorobku i potencjału (zawsze trochę zawyżam ale co tam - niech ma)
    Nie interesuje mnie ta spółka nawet za jeden grosz - po prostu szanuję swoje pieniądze.
    Pozdrawiam akcjonaruszy i szatniarza1979 (przy wychodzeniu nie pomylcie ubranek)
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [77.115.181.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
    Ty przynajmniej Rekin walisz prosto z mostu, a nie wcierasz wazeliny jak jeden taki79.
    Pozdrawiam!
  • do ciufika REKINA Autor: ~krzyś [83.10.217.*]
    a co ty masz za pieniadze ze je tak szanujesz, wskoczyles na visiona bo chciales lub chcesz ze 400% zarobic.;..nie tak szybko
    gdybys mial pieniadze to gralbys na wig20...z duza kwota wchodzisz i z jeszcze wieksza wychodzisz
    VISION OŚLE to spolka dla inwestorółw dlugoterminowych
    jesli taki mocny jestem to zapraszam na FW20!!!
  • Krzyś Autor: ~Ciufik [80.238.110.*]
    Ośle?
    Nie mój poziom rozmowy - nie zniżę się - przeczytaj moje posty o VV dowiesz się, że wiem o czym mówię. Nie obrażaj mnie człowieku tylko postaw argumenty - podyskutujemy. Jężeli chcesz spotkam się prywatnie i wytłumaczę Ci cierpliwie dlaczego ta spółka nie jest tak fajna jak myślicie. Czy to w krótkim czy długim terminie.
    Pozdrawia. I nie wyzywaj więcej nikogo.
  • Re: Krzyś Autor: ~rsytner72 [79.186.93.*]
    To niby dlaczego nie jest taka fajna ta spółka Ciufik...? Proszę, merytorycznie... Bo według mnie, mamy w zanadrzu Magmę i potężny kontrakt..założyciela Magmy w Radzie N. VV..także cel obrany, wnioski oczywiste..dodatkowo wrześniowa emisja po 8 groszy..z pp 4:1...w prostym rozumieniu, żeby kupić 1 nową akcję, trzeba wylegitymować się 4 starymi..i co, jak rozumiem, to nie będzie super deal??? Chyba logiczne, że kurs musi być znacznie, znacznie wyżej, żeby móc kupować akcje z nowej emisji po 8 groszy!!!!Pomyśl kolego trochę, a później tak żarliwie opowiadaj, jakim to znawcą niby jesteś..
  • DO CIUFIKA Autor: ~KRZYŚ [83.10.217.*]
    BYLEM W HAMBURGU...PO CO MAM CI ULATWIAC ZADANIE...JEDZ TO PRZESTANIESZ PISAC GLUPOTY, NO CHYBA ZE ROBISZ TO PO TO ZEBY KUPIC TANIEJ...CIEZKO CO?

JUZ NIE ODPISZE BO TRZEBA O 8.00 WSTAWAC ZEBY KONTRAKTAMI SIE ZAJAC:)

IDE SPAC...CZOŁEM
  • Re: Mój sen ... Autor: ~cntz [94.254.179.*]
    Ciufiki , Rekiny i inni prześmiewcy będą biegli za prawem poboru ...
  • Re: Mój sen ... Autor: mariusz1979 [77.115.197.*]
    Ciufik to amator który zapewnie dołożył sporo kapitału poważnym inwestorom, domyślam się że miał Vision i oddał z duża stratą.
    Analizując jego posty na tym forum to widać że nic poważnego i merytorycznego nie napisał.
    Na Visionie się czepia bo ma niespełnione ambicje grafika, może robi robi projekty wizytówek i ulotek w jakiejś małej firmie reklamowej.
    Gra(przynajmniej z tego co pisze) na WIGu, na SSI na Zenku coś tam miał, ale to pewnie sporadyczne ilości.
    Pisze że zna się na temacie i branży Visiona ale nie ma co mu wierzyć, nic sensownego nigdy przeciw nie napisał.
    Ciufik pokaż co ciekawego z grafiki zrobiłeś, daj linka żebyśmy zobaczyli co stworzyłeś.
    A mnie od szatniarzy i innych nie wyzywaj bo chłopcze do pięt nie dorastasz 90 % ludzi tutaj.
    Pozdrawiam i życzę miłego dnia
    A ja Ci powtarzam, że nie nagonisz tutaj.
  • Re: Mój sen ... Autor: ~Znawca [83.14.171.*]
    Chyba wychodzę z tego papieka. To co się tu dzieje nie wygląda na konsolidację. Chyba wejdę w Sterkdev. Tu robi się powtórna konsolidacja.
[x]
VISION 0,00% 0,02 2023-05-16 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.