Koniec roku. Nic nie oddane tylko dobrane. Czekam, czytam kulę kulam. Kto myśli że mnie wykulal to się pomylił. Trzymajcie się. Dam znać kiedy będę zdawał. Pieniędzy i radości na 2025 życzę i trzymam za was kciuki grajcie i piszcie.
7 cyfr to powinien mieć średnio majętny intwestor. Poniżej to leszcze. Jeszcze niżej płotki, najniżej plankton. Ja jestem leszczem. Póki co. Ho Ho Ho. . . . .
Mogą, pewnie. Mnie nieco brakuje więc poniżej średniej kupuje czasami. Śmiało, jak co to śmiało, już można pisać o tym. Bo mnie się nie chce naganiac bo od tego są ci co mają po kilka baniek umoczone i kombinują jak odzyskać to co stracone.
Ja patrzę na 3dsystems z USA. Na wykresie oRGR się chyba wyrysował na zmianę trendu. Mi ta spółka przepowiada przyszłość również u nas. Branża ta sama.
Jeśli w USA wybiją na tym 3d ATH to u nas też będzie. Wiadomo, że całością się w ATH nie wyjdzie ale w otoczeniu tego punktu już można grubo wykręcić. Oczywiście na wszystko potrzeba czasu. No chyba, że jednak będą za darmo oddawać.
Za darmo to chyba nie.
Na jednolitych nic ciekawego a ja się zmywam z forum na dłużej i wykulać sie nie dam.
Wszystkim życzę trafnych decyzji w Nowym Roku a Zortraxowi powodzenia w restrukturyzacji.