Walczymy w tym roku i będziemy walczyć w przyszłym bo warto, bez walki nie ma sukcesu, wszystkiego najlepszego dla wszystkich akcjonariuszy kernela, a w szczególne dla Ciebie Kolber, za rzeczowość i zimną krew w tym całym galimatiasie.
Na życzenia Noworoczne jeszcze czas ale już dzisiaj życzę wszystkim szampańskiego klimatu w 2025.
Sąd sądem a sprawiedliwość musi być po naszej stronie!
Ja życzę całej załodze Kernela a szczególnie Andrzejowi V żeby Duch Bożego Narodzenia zagościł w ich sercach i zobaczyli ze drugi człowiek to nie spekulant, który chce ich okraść a człowiek, który uwierzył w sukces Spółki i Ukrainy mimio, że szanse były i dalej są dużo większe po stronie wrogów.
Astarte nie chcą zdjąć z giełdy ale misio tego nie chce pojąć , że notowania Kernela są zmanipulowane.
Astarta generuje mniejsze zyski a kurs zasowa na północ. Kto tutaj jest spekulantem? Pytam kto?
Hehhe właśnie wy tego nie rozumiecie nigdy nie powiedzilalem.ze kurs jest manipulowany a nawet kilkukrotnie pisałem że was dymac....jak chcą i nic im nie zrobicie
Nie kupują nie kupują! Laik wyciągnie takie wnioski! Na promocję nie ty jeden czekasz . Brał po złotówce niech zrzuca kurs niżej! Problem się pojawi gdy anulują emisję?Zresztą nawet gdyby nie anulowali ostatniej emisji to przy obecnej ilości akcji c/wk do neutralnej jedynki ma sporo do nadrobienia. Gdzie mowa o godziwej cenie?
Fundamentalnie taki wyrok nie zmieni ilości akcji. C/wk 0,5 a więc zieeew.
Co do psychologi to na bank będą takie espi chcieli wykorzystać i otrząsać słabe ręce. Ci co zostaną z papierem nie będą już do ruszenia!!!! Hehehehe
Nie ty jen misio chcesz tam podebrać nie ty jeden.
Zostanie papierek?
Brawo za cenne spostrzeżenie.
Dzisiaj wszyscy się wysypią z akcji po takim info. Ci co nie zdążą dzisiaj to na wyścigi jutro.
Misio daj spokój już z tym straszeniem.
Rynek czeka na espi o anulowaniu bądź nie emisji.
Cenę godziwa rynek zaakceptuje albo nie ale to będzie problem oligarchy.
Nie strasze tylko informuje tak.jak.w tamtym roku pisałem o astarta cdr CCC i kilku innych walorach które dały zarobić tak teraz piszę co będzie w przyszłym roku kto wykorzysta to super kto nie jego sprawa nikomu nic na siłę nie kupię i nie sprzedam jak wam nie szkoda czasu na KERNEL wasza sprawa już przynajmniej rok jesteście w plecy pozdro
Nie szkoda czasu i tutaj normalnie piszesz!
Chcą nas wycisnąć ale chciejstwo nie wystarczy. Tutaj stoi na straży prawo spółek S.A. Chcą zdjąć spółkę z notowań i ok. Tyle , że nie jest tak jak sugerujesz. Ten papier jest sporo wart na czy poza parkietem. Oligarcha mając większość może więcej ale nie wszystko!!
No na parkiecie jest wart 13 zł a poza obawiam się że jakieś 9 na tą chwilę a to że sobie wmawianie że jest więcej wart to proszę pokaż kogoś kto da za to więcej pozdro
Ksiegowo tak, misio mam zysk.
Co ważne kupiłem akcji za ponad bańkę i nie jestem na forum po to aby wylewać żale.
Oczekuję godziwej wyceny jeżeli stać oligarchę na zdjęcie z giełdy Kernela. Będzie kombinował to przybędzie kilka kolejnych pozwów.
To jest jednoznaczne z tym , że szybko spółki nie zdejmie z giełdy,GPW to przyblokuje. Rozumiesz czy prościej objaśniać?
Jasne nie tak dawno pisałeś że jesteś pewny że cofną emisję że kończy się wojna że nie ściągnie go. GPW bo to nie możliwe a tak na marginesie to już widzę te zakupy twojej za bańkę heheh
Misio wystawiłem 17 k mogę 100k zmieni to coś ?
Nie sprzedam bo posiadam taki luksus w życiu czegoś tam się dorobiłem i już nie muszę!! Mogę misio, teraz mogę.
Emisja po 1 PLN jest do cofnięcia nadal tak uważam, dodrukował sobie pod 95% myśl misio dlaczego nie więcej? Mógł dolozyc do 97 , 98 .. Dlaczego on misio nie dodrukował sobie więcej?
Misio jesteś fantastą i twoje 7,50!
Tak powinni zrobić z emisją. Zresztą dlaczego dodrukował pod 95% a nie np. Pod 96% rusz wyobraźnia misio xd.
Co do stanu posiadania już zapomniałeś jak wstawiłem na S 17 k? Poproś to wstawię 100k.
Kolego Makao nie dodrukował akcji powyżej 95 % z prostego powodu / nie wytłumaczył by się w sposób wiarygodny ,że planowana emisja miała służyć wyłącznie w celu pozyskania kapitału. Nie zaś w celu rozwodnienia akcjonariatu rozproszonego. Niemniej ciężko wytłumaczyć rażąco niską cenę emisji wyłączając pp.
Tutaj nie ręczę ale gdzieś czytałem że te 95 % musi przekroczyć zakupami. Ktoś kiedyś o tym pisał ale ja osobiście tego nie mogę potwierdzić. Ale fakty są takie że z jakiegoś powodu nie zrobił tych 96% i już by nas dawno miał spokój.
Oligarcha by nas dawno już wydłubał gdyby podjechał z ceną wyżej zbliżoną do wezwania. Ale on woli mieć ciastko i zjeść ciastko. Chce nas złamać.Stać go na list do akcjonariuszy wyzywając ich spekulantami!!
Misio Kernel jest póki co spółką akcyjną i on może chcieć ale na zasadach nie jego ani nie naszych. Rozumiesz , że doszedł do ściany? Zwieńczeniem jego decyzji były pozwy i do wyroków będzie musiał się dostosować w swoich dalszych krokach.
Daj na luz Misio i poszukaj sobie innego zajęcie bo twe cenne porady każdy widzi . To , że dzisiaj nie rośnie ani nie jest po 7, 50 tak jak naganiałeś wiemy!
Tak na marginesie sprawnie lawirujesz pomiędzy faktami! 7,50 miało być w Listopadzie? Było czy coś forum umknęło?? Kto pisze o 200? 30-40 to realna wycena przy obecnej ilości akcji! Anulują emisję to 70 nikogo nie powinno zdziwić!