• Kupiłem Autor: ~Mały [31.0.57.*]
    Przyśnił mi się Mikołaj i szepnął do ucha- kup
    Przesilenie na kursie już niedługo
  • Re: Kupiłem Autor: ~fiśper [91.215.35.*]
    oby to nie był fałszywy i rudy dzban co obiecał uśmiechniętej swołoczy 100 bzdur i ściem bo od momentu wpisu już masz -7%
  • Re: Kupiłem Autor: ~Mały [31.0.56.*]
    Keri znów pajacujesz
    Nikt nie bierze twoich wypocin na serio
    Poza tym nie napisałem po ile kupiłem
    Jestem na + jakby co
    No to kombinuj teraz
    zbijesz majątek na akcjach , dzisiaj pierwsza lekcja uczą pokory i mega twój zarobek już został mocno uszczuplony i tak do wyzerowania
    INVENTION +30% medapp -1% na razie ,ale będzie pewnie niżej na zakończenie i do końca roku 15 gr będzie pułapem gdzie będą marzyć o takim poziomie ,chyba że upadek będzie szybszy
  • Re: Kupiłem Autor: ~Baca [83.4.146.*]
    Upadek firmy przynoszącej zyski ,,,, co to za forum ,,, szkoda tutaj zaglądać ,,,, szkoda bo mam tego ponad 100 tysi ...!!
    to masz naprawdę nie wiele 100k to takie nic w porównaniu do ceny gdybyś miał milion no to też żadna ilość bo jak uważasz że 15 tyś zł inwestycji to jest wyczyn ? chłopie jak tu jestem od 2019 r i jak pakiety latały po 100k w cenie blisko 1,5-2 zł to zobacz jak ma się to do tych 15 tyś. Chyba że poprawisz i masz tego za ponad 100tyś ale zł
    jak ma coś tu ruszyć to nie może być jak ostatnio co była karuzela przy 28 gr ,wolumen był jeden z najwyższych ,ale co z tego jak to zwykła karuzela i poubierani ludkowie zwykłe podbicie i wywalanie W NOWYM ROKU życzę 2 zł i wyżej z całego serca ❤
    Przeanalizuj i mocno musisz to wziąć pod uwagę kto był i jest po lipnym przekazaniu większość akcji "rodzinka cudowna" ,ale pocieszeniem jest to że dopuszczonych jest tylko 44mln szt. i na pewno więcej im nie dopuszczą i to jest super wiadomość gdzie prawie nikt tego nie bierze pod uwagę ,a te 250 132 454 szt. to chyba tylko dla odstraszania służy
  • Re: Kupiłem Autor: ~Eden [5.184.211.*]
    Pozatym gdyby nie chcieli prowadzić i zamknąć to po co audyt a tu ludzie chcą kupić taniej taniej już było teraz pójdzie info jedni drugie i się nie otworzy
  • wciąż jest to znikoma ilość kupujących Autor: ~fiśper [91.215.35.*]
    od spadku na 1 zł to się tu powtarza że będzie taki wariant ,a widzisz ze kupić można tu miliony akcji i jakiś nikt się nie rwie do tanich zakupów bo słupy robią tu sztuczny obrót i ciągle upychają jak tylko jest ktoś kto omyłkowo złożył zlecenie bo jak na razie spółka nic nie podała czy coś się im udało sprzedać i z czego będą czerpać zyski podając konkretne umowy ze szpitalami klinikami itd.
    ale mocno kibicuję że będzie tu kurs jeszcze na godnym poziomie życzę WSZYSTKIM złotówek
  • Re: wciąż jest to znikoma ilość kupujących Autor: ~fiśper [91.215.35.*]
    zobaczcie INVENTION był na poziomie MEDAPP po 15 gr i w dwie sesje ponad 21 gr już jest dzisiaj pewnie znowu +30% ,a MEDAPP jak zwykle otworzy się na lekkim plusiku żeby skończyć na minusie , oj jak chciałbym żeby było inaczej mocna zieleń i widłowanie do złotówki

• Re: wciąż jest to znikoma ilość kupujących Autor: ~gmer [89.64.57.*]

trollu invetion po trzech kwart ponad 3mln straty
    medap po 3 kwar prawie 130 tys zysku
    wiec masz odp
    hahaha.. jak MEDAPP miał straty to był na 80 gr , a dziwne że po zyskach spada na 14 gr i końca nie widać ,ale jest szansa jak zaczniesz skup akcji tak do 40gr a nie pisz tylko udział miej w zakupach
  • Re: wciąż jest to znikoma ilość kupujących Autor: ~gmer [89.64.58.*]

a Twój dziad straty od 5 lat
    nic nie robi
    jakby nie emisjie
    to dawno był by piach
    to go trzyma tylko

to nie wypisuj bzdur tylko kupuj MEDAPP a nie ujadaj pokaż ile dzisiaj kupiłeś? tych 117 szt to rzeczywiście mocny zawodnik
[x]
MEDAPP -1,77% 0,17 2025-11-10 16:11:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.