• DO KNF ODWIESZAJCIE TO Autor: ~Mustafa [46.112.116.*]
    W poniedziałek ostatni dzień żeby zaliczyć stratę dlaczego wy ludzie z KNF tego nie odwiesicie przynajmniej na jeden dzień. Ludzie chcą zaliczyć stratę... oddać pit ... nie róbcie takiego świństwa
  • Re: DO KNF ODWIESZAJCIE TO Autor: ~Hitler [46.112.74.*]
    Zażalenie na postanowienie sądu o odmowie zatwierdzenia układu ,świetne info
  • Re: DO KNF ODWIESZAJCIE TO Autor: ~thiago [79.191.7.*]
    przynajmniej pokazują jakieś ruchy , może to jeszcze nie trup
  • Re: DO KNF ODWIESZAJCIE TO Autor: ~Hitler [46.112.74.*]
    Trupa by już dawno nie było a ja tu widzę ciekawe rzeczy
  • Re: DO KNF ODWIESZAJCIE TO Autor: ~thiago [79.191.7.*]
    Sołowow od dawna jest zainteresowany spółkami z branży energetycznej , Rafako było w sferze zainteresowania a PBG ma coś około 26% udziału w Rafako , nie wiem czy dobrze myślę kojarząc to z budowaniem małych reaktorów Budowa elektrowni ruszy w 2026 roku

–,, Uważamy, że budowa pierwszych w Polsce SMR rozpocznie się w dwóch lokalizacjach, czyli we Włocławku i Oświęcimiu i ruszy w 2026 roku. Jeden jest naszym wspólnym projektem z Orlenem, a drugi jest nasz – powiedział Strefie Biznesu Michał Sołowow.
    Pierwsza z lokalizacji jest związana z firmą Anwil z Włocławka z grupy Orlen. Inwestycja będzie realizowana przez spółkę Orlen Synthos Green Energy (OSGE). Natomiast Stawy Monowskie, koło Oświęcimia, są blisko zakładów Synthosu kontrolowanych przez Michała Sołowowa.
    Im więcej SMR-ów, tym krótszy czas ich budowy"
  • Re: DO KNF ODWIESZAJCIE TO Autor: ~Hitler [46.112.89.*]
    Ja cały czas uważam że coś jest na rzeczy,pojawi się info odblokują kurs w najmniej oczekiwanym momencie i może być ostra jazda w górę spekulacyjnie,ale już nikt tego nie kupi bo nie będzie możliwości.Pozdrawiam stara gwardie
  • Re: DO KNF ODWIESZAJCIE TO Autor: ~Gość [88.156.129.*]
    Mogę sprzedać dzisiaj po złotówce
  • Re: DO KNF ODWIESZAJCIE TO Autor: ~PBek [89.64.77.*]
    No ale sprzedać będzie można, hehe
  • Re: DO KNF ODWIESZAJCIE TO Autor: ~patol [88.156.133.*]
    może jutro dt na gpw coś napomknie?!
[x]
PBG 5,88% 0,02 2024-09-25 12:19:52
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać