pie,ski zalewskiego będą musieli dokupować akcje (4,2 mln) które pożyczyli 5 lat temu do gry na krótko inaczej dostaną grube kary jak 2 mln dla wrony.
Wzrosty wrócą, akcjoinm zbankrutuje na INM, Helmut zniknie z forum a ci co sprzedali zostaną z niczym.
Tak tak a dotacja na system rozminowywania już w lutym! Informacje z pierwszej ręki :) ze zwrotem będzie dokładnie tak samo jak w tym roku, z tym że jak PGF zacznie sypać zwróconymi akcjami to nie poleci do 40 groszy tak jak w tym roku tylko do 15-20 groszy.
Dnia 2024-12-22 o godz. 13:18 ~OZE_Capital napisał(a): > pie,ski zalewskiego będą musieli dokupować akcje (4,2 mln) które pożyczyli 5 lat temu do gry na krótko inaczej dostaną grube kary jak 2 mln dla wrony. > > Wzrosty wrócą, akcjoinm zbankrutuje na INM, Helmut zniknie z forum a ci co sprzedali zostaną z niczym.
Ta... a krówki będą latać. Ty to masz fantazję, dobrze że za marzenia nie karzą, ale za to karzą za niemądre inwestowanie czego jesteś przykładem. Ci co sprzedali zostaną z gotówką, którą odzyskali. Natomiast dobrze wiesz kto może zostać z niczym, chociaż każdy taki jak ty, który kupował za 6 zł praktycznie już został z niczym.
O Zalewskiego się nie martw tylko o siebie i o to czego jeszcze nie wyprzedali z majątku. Przy tych wolumenach na wiosnę spokojnie odkupią te 4,2mln. Ja sprzedałem ze stratą, kupiłem za to krypto, bo to ten sam poziom spekulacji i odrobiłem straty z tego nieszczęsnego papieru (procentowo największa wtopa w mojej historii). Na szczęście mała kwota ale jak patrzę na to jak inne spółki z branży OZE sobie radziły w czasie gdy to trzymałem to tylko zęby zaciskam.
Vincent ty w niedziele nawet o mnie sie martwisz zamiast martwic sie -90% stratą jaka masz na OZE
Ktoś ma odkupić akcje? Chyba żartujesz chłopczyku, oni majątek wyprowadzają a nie beda kupowac akcje spolki ktora jest NIC nie warta a na koniec 2024 r pewnie kapitały własne będą już ujemne :)
A co do INVENTION, ich sama nieruchomosc jest warta 3 x tyle co kurs na gieldzie wiec to ty już znikasz z gieldy ale jeszcze to od siebie odsuwasz chociaz to juz pewnik :)