Niestety Zarząd nie poinformował wciąż o zawarciu istotnej umowy sprzedaży/współpracy w tym kwartale, o której Gamrot wielokrotnie wspominał. Spółka prawdopodbnie tego nie dowiezie już w tm roku, bo od jutra zaczyna się holiday season. Ponadto zarząd zmienił KPI - miał rozliczać się z liczy dobobadań, a rozlicza się z liczby badań. Czyżby tak by było dla nich korzystniej? Zawiódł zarząd na pełnej lini.
Przypominają mi się słowa Maliniaka ,że będziecie tak błaznować ..... Ale nie spodziewałem się ,że aż tak bardzo. W sumie poniedziałek ostatni dzień na odpisy....bła..zny:)
Ciekawe czy jak w styczniu pojawią się znaczące umowy to będziesz się rozpływał nad zarządem czy nawet się nie odezwiesz?
Było trzeba kupować dzis z rana a liczyć na skrobane
Uwierz, że jak zaczną zawierać UMOWY HANDLOWE, które będą na konkretną wartość i okaże się, że ich biznes przynosi zyski to pierwszy będę do chwalenia ich:-) tymczasem uważam, że są bandą nieudaczników: w ciągu całego roku nie podpisali żadnej umowy handlowej, o której byliby zobligowani do raportowania, udało im się znacznie obniżyć przychody i zrobić jak na te warunki gigantyczna stratę:-) jakbyś powierzył kierowanie tą firmą ludziom kompletnie nie znającym się na tym biznesie to podejrzewam, że mieliby podobne osiągnięcia...
Sekcie nie wytlumaczysz. Oni sa bezkrytyczni. Taki piracik i reszta ekipy ciesza sie ze jest coraz nizej i ze mozna tanio kupic!! Jak mozna byc takim kre. Ty. Nem jak ta banda??
Człowieku wczoraj piszesz sam z sobą używając ników niki,Wedel dziś Nowicjusz..... Wiesz jak to śmiesznie wygląda dla ludzi którzy znają cię od 2 lat:):):)
Niki ale w czym masz problem? Czy nie powinieneś się cieszyć ,że ktoś od ciebie odkupuje akcję? Obrażanie paziu mnie tylko utwierdza mnie w przekonaniu jak nisko spadłeś....Później znów będziesz przepraszał jak w 2023r....
Nie podoba się papier wyprzedać i się nie udzielać a nie kompromitować się. Przypominam ,że pod nikiem Nowicjusz dalej masz akcje zakupione w okolicy 30zł więc musisz bardzo precyzyjnie dobierać słowa....
A co do zarządu ,zapraszam na WZA w 2025 bedziemy starać się zmienić kilka spraw a na pewno pana od rozmów kuluarowych :)
Nie wiem Pirat co Ty tam pijesz czy wciągasz, ale Ci to nie służy. Nowicjusz to ja i nie napisałem na tym forum ani jednego posta pod innym nickiem. Wiszę tu grubo od ponad 30 i jadę po tych patalachach z zarządu od ponad roku, bo się im należy... A Ty odkąd pamiętam to dokupujesz w samych super promocjach od prawie 40 zł aż do 17:-) i pieprzysz non stop te same głupoty:-) a może Ty jesteś jakimś botem?:-)
Ale powiedz mi po co kłamać w żywe oczy:)
Sprzedalem ze średnia powyżej 38 bo bylo 36 i 44 ale i wszystkim informowałem.
Skupuje zacząłem ponizej 29zl . Cały czas wam pazie pokazuje ile wam podbieram. Ostatni update kilka dni temu. Czyli jak umiesz liczyć Cały czas stan posiadania rosnie. Bo w przeciwieństwie do was INWESTUJE długoterminowo a nie szukam szybkiego zarobku.
Dziś wpadlo ponad 800 akcji w przedziale 15.80 -16.15 i to nie jest promocja?
Wy to nie macie wstydu. A jak masz problem do zarzadu to nie płacz na forum tylko zapraszam a WZA
Kolego nie pisz bzdur proszę.
Tu nikt nikt z nikim nie będzie "jechał"( dziwna przenośnia).
Inwestuję na long,może za wczesniej zacząłem odkup jak to podniósł Sandman76 ostatnio i słusznie niestety bo bylo by kilka K akcji wiecej.....
Zakres inwestycji to minimum 4q 2026 i wtedy obliczymy stopę zwrotu.:):):)
Pierwsze wazne porównanie jest sierpień 2024 do 2025...:)