• Brak istotnej umowy w 2024 Autor: ~bx [37.225.75.*]
    Niestety Zarząd nie poinformował wciąż o zawarciu istotnej umowy sprzedaży/współpracy w tym kwartale, o której Gamrot wielokrotnie wspominał. Spółka prawdopodbnie tego nie dowiezie już w tm roku, bo od jutra zaczyna się holiday season. Ponadto zarząd zmienił KPI - miał rozliczać się z liczy dobobadań, a rozlicza się z liczby badań. Czyżby tak by było dla nich korzystniej? Zawiódł zarząd na pełnej lini.
  • Re: Brak istotnej umowy w 2024 Autor: ~Ihaaaaa [5.184.246.*]
    Ale dowieźli kurs na niziny może to dla nich było najistotniejsze, siermięgi nie zarząd
  • Re: Brak istotnej umowy w 2024 Autor: ~jednooki [103.219.21.*]
    Przypominają mi się słowa Maliniaka ,że będziecie tak błaznować .....
    Ale nie spodziewałem się ,że aż tak bardzo.
    W sumie poniedziałek ostatni dzień na odpisy....bła..zny:)
  • Re: Brak istotnej umowy w 2024 Autor: ~Dawidek [23.27.109.*]
    Ciekawe czy jak w styczniu pojawią się znaczące umowy to będziesz się rozpływał nad zarządem czy nawet się nie odezwiesz?
    Było trzeba kupować dzis z rana a liczyć na skrobane
  • Re: Brak istotnej umowy w 2024 Autor: ~Nowicjusz [83.22.174.*]
    Uwierz, że jak zaczną zawierać UMOWY HANDLOWE, które będą na konkretną wartość i okaże się, że ich biznes przynosi zyski to pierwszy będę do chwalenia ich:-) tymczasem uważam, że są bandą nieudaczników: w ciągu całego roku nie podpisali żadnej umowy handlowej, o której byliby zobligowani do raportowania, udało im się znacznie obniżyć przychody i zrobić jak na te warunki gigantyczna stratę:-) jakbyś powierzył kierowanie tą firmą ludziom kompletnie nie znającym się na tym biznesie to podejrzewam, że mieliby podobne osiągnięcia...
  • Re: Brak istotnej umowy w 2024 Autor: ~Niki [145.14.241.*]
    Sekcie nie wytlumaczysz. Oni sa bezkrytyczni. Taki piracik i reszta ekipy ciesza sie ze jest coraz nizej i ze mozna tanio kupic!! Jak mozna byc takim kre. Ty. Nem jak ta banda??
  • Nowicjusz,NIKI Autor: ~jednooki [103.219.21.*]
    Człowieku wczoraj piszesz sam z sobą używając ników niki,Wedel dziś Nowicjusz.....
    Wiesz jak to śmiesznie wygląda dla ludzi którzy znają cię od 2 lat:):):)

Niki ale w czym masz problem?
    Czy nie powinieneś się cieszyć ,że ktoś od ciebie odkupuje akcję?
    Obrażanie paziu mnie tylko utwierdza mnie w przekonaniu jak nisko spadłeś....Później znów będziesz przepraszał jak w 2023r....

Nie podoba się papier wyprzedać i się nie udzielać a nie kompromitować się. Przypominam ,że pod nikiem Nowicjusz dalej masz akcje zakupione w okolicy 30zł więc musisz bardzo precyzyjnie dobierać słowa....

A co do zarządu ,zapraszam na WZA w 2025 bedziemy starać się zmienić kilka spraw a na pewno pana od rozmów kuluarowych :)

• Re: Nowicjusz,NIKI Autor: ~Nowicjusz [83.22.174.*]
    Nie wiem Pirat co Ty tam pijesz czy wciągasz, ale Ci to nie służy. Nowicjusz to ja i nie napisałem na tym forum ani jednego posta pod innym nickiem. Wiszę tu grubo od ponad 30 i jadę po tych patalachach z zarządu od ponad roku, bo się im należy... A Ty odkąd pamiętam to dokupujesz w samych super promocjach od prawie 40 zł aż do 17:-) i pieprzysz non stop te same głupoty:-) a może Ty jesteś jakimś botem?:-)
  • Re: Nowicjusz Autor: ~Jednooki [37.120.207.*]
    Ale powiedz mi po co kłamać w żywe oczy:)
    Sprzedalem ze średnia powyżej 38 bo bylo 36 i 44 ale i wszystkim informowałem.
    Skupuje zacząłem ponizej 29zl . Cały czas wam pazie pokazuje ile wam podbieram. Ostatni update kilka dni temu. Czyli jak umiesz liczyć Cały czas stan posiadania rosnie. Bo w przeciwieństwie do was INWESTUJE długoterminowo a nie szukam szybkiego zarobku.
    Dziś wpadlo ponad 800 akcji w przedziale 15.80 -16.15 i to nie jest promocja?
    Wy to nie macie wstydu. A jak masz problem do zarzadu to nie płacz na forum tylko zapraszam a WZA
  • Re: Nowicjusz Autor: ~Tomasz [193.19.205.*]
    Tu juz miałeś nie mieć akcji hahhaha chyba komuś święta piękne zrobiłeś
    Jechać z nimi
  • Tomasz Autor: ~Jednooki [146.70.48.*]
    Kolego nie pisz bzdur proszę.
    Tu nikt nikt z nikim nie będzie "jechał"( dziwna przenośnia).
    Inwestuję na long,może za wczesniej zacząłem odkup jak to podniósł Sandman76 ostatnio i słusznie niestety bo bylo by kilka K akcji wiecej.....
    Zakres inwestycji to minimum 4q 2026 i wtedy obliczymy stopę zwrotu.:):):)
    Pierwsze wazne porównanie jest sierpień 2024 do 2025...:)
  • Re: Brak istotnej umowy w 2024 Autor: ~Miro [83.21.147.*]
    Rok 2024 się jeszcze nie skończył
[x]
MEDICALG -1,15% 38,80 2025-10-03 17:02:58
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.