Dnia 2024-12-20 o godz. 17:40 ~Janusz_GPW napisał(a): > No ładnie wykopał w górę kurs. Przyznam, że słabo to wyglądało ostatnimi dniami. Ciekawe na ile wystarczy paliwa ?
a może to ulica zauważyła że pokrowsk pada? no ciekawe ciekawe
Prezes. Na sto. I wiele postów temu wiele razy wyjaśniłem dlaczego tak się dzieje. Niżej niż 6.5 na dłuższy czas (pare dni) nie spadnie. Jak się komuś chce niech przekopie forum to sie dowie dlaczego a jak się nie chce to ma pecha. Pozdrawiam Althora i innych merytorycznych
Aha, jak już tak świetnie "wymieniłeś" i próbujesz roztaczać wokół siebie aurę eksperta to komicznie wygląda Twój post sprzed miesiąca, gdzie chwaliles się że sprzedałeś za 5,7 i 5,5. A dziś nagle kreacja nieomylności i info, że niżej niż 6,5 nie spadnie. Ehh, ekspert lewej strony wykresów
Co nie zmienia faktu, że raczej każdy domyśla się że taki zakup to prezes i nie trzeba sobie laurki samemu pisać, jak to "się wyjaśniło"
Powiem Ci Przyjacielu Moimzdaniem, że spojrzenie na łapki w dół i w górę chyba więcej mówią niż jakikolwiek wpis tutaj. Tym samym do usłyszenia na innych poziomach i w lepszych czasach
Ale czym ta większość tu się niby myli? Bo w mojej ocenie to te łapki są tylko za ukazanie swoich skłonności narcystycznych a nie za merytorykę wpisu. Na tym forum dominuje przekonanie, że jak ktoś pisze nie po mojej myśli to pisze niemerytorycznie, natomiast większość wpisów oparta jest tutaj na faktach, bo są to interpretacje faktów, więc nawet fantazje oparte na faktach można uznać za wpis merytoryczny.
Tak więc piszmy co myślimy, i szanujmy opinie innych o naszych wpisach, bo mogą wyprostować nasze nietrafione wizje.
Nawet fantazje są merytoryczne? Ten wpis to zawilec. Zalecam używanie liczby pojedynczej przy pisaniu w swoim imieniu. Chyba ze pluralis majestatis albo dysocjacja osobowości. Kto patrzy na łapki w górze ten jest dostarczycielem kapitału
Dnia 2024-12-20 o godz. 18:29 ~Moimzdaniem napisał(a): > Prezes. Na sto. I wiele postów temu wiele razy wyjaśniłem dlaczego tak się dzieje. Niżej niż 6.5 na dłuższy czas (pare dni) nie spadnie. Jak się komuś chce niech przekopie forum to sie dowie dlaczego a jak się nie chce to ma pecha. Pozdrawiam Althora i innych merytorycznych
Mnie nie dziwi taki odbiór. Zgrywasz mądralę gdy wcześniej wrzuciłeś taki wpis: Autor: ~Moimzdaniem [31.60.87.*] 2024-11-15 13:05 Jak zapowiedziałem sprzedałem i po 5.7 i po 5.5. Nie wszystko ale sporo. Niestety nie zawsze się zarabia. Czuję dobitnie swój błąd I porażkę. Nóż kurcze : ( q4 będzie słaby. Najwcześniej q3 2025 będzie lepiej. Kolejny rok w plecy. Ile można czekać?
Skoro wiedziałeś, że nie spadnie na dłużej poniżej 6,5 to po co sprzedałeś po 5,7 i 5,5?