a jak Ty te 55 wyliczyłeś? technicznie? czy jak :-) ja kiedyś jak bawiłem sie technicznie to wychodziło mi domknięcie luki na 38 spdakowej i wzrosty. A kurs tak się spier....ił że spadł nie na 38 a na 14,20 heheh i pozamykał wszystkie luki od poczatku istnienia spółki.
Mich, szacun za to co pisales i trzymam kciuki za dalsze wzrosty i licze ze to nie byl przypadek, a po walnym nie bedzie -20%. Karton flaszek sie przyblizyl
Po walnym....dalej up. Eeee...To spadło do historycznych totalnych minimum. Nawet w pandemii czyli w marcu 2020 było 14.2zl. A spolka dobra jest. Po styczniu 2025 będzie można precyzyjniej określić punkt zwrotny...chwycic za portfele i przemyśleć. Nikogo nie namawiam do zakupów czy sprzedaży.
W poniedziałek powtórka i wracamy na 20+ brawo dla tych którzy wytrzymali to trzepanie leszcza a do połowy przyszłego roku bardzo możliwa wycena powyżej 50 trzymajcie się ciepło
W pandemie to było chyba 16.7 minimum. Pamiętam, że brałem na samym dołku po niecałe 17 a na drugi dzień było już 22 bo prezes wieczorem powiedział, że pomimo lockdownu ich gry się lepiej sprzedają. Brałem tez w ten dzień F51 po 8 zika.