• zakład ,ze w styczniu 2-3 zł ? Autor: ~nowy [79.184.90.*]
    zobaczycie :)
  • Re: zakład ,ze w styczniu 2-3 zł ? Autor: ~Mańek [5.173.248.*]
    Jedziemy znowu na 0.60gr znowu trzeba zatankowac wczoraj sie tratowali pkcm na plus 20% 0.80 a dzisiaj noe biora po 0.70 to trzeba sie nizej ustawić
  • Re: zakład ,ze w styczniu 2-3 zł ? Autor: ~Mańek [5.173.234.*]
    Ustawię się jutro znowu na wsparciu po 0.62 0.63 i wykipruje po 0.80 i 20% zarobione hehe
    Jutro bede chciał skupić około 30kilo ponizej 0.65 ciekawe czy mi sprzedacie? JAK KUPIĘ TO POCHWALĘ SIE NA KONIEC SESJI W ARKUSZU ZLECEŃ
  • Re: zakład ,ze w styczniu 2-3 zł ? Autor: ~Kick [37.31.148.*]
    2-3 zl ale na Yetiforce
    Co taka cisza gdzie ten wasz cdr projekt?do nory sie schował a gdzie naganiacze dzisiaj prosze sypac do koszyczkow ponizej 0.65 tam czekam na was drogie robaczki
    2akcjami mozna zbic kurs o ponad 4% to moja robota na otwarciu bo chce kupic taniej
  • Re: zakład ,ze w styczniu 2-3 zł ? Autor: ~Paolo [101.51.99.*]
    Ty się zakładaj, a ja czytam uważnie komunikaty OVI i spółek powiązanych (HyperBook oraz VAR...) i z tego co widzę, OVI tylko przepisuje kod na VR a nie będzie sprzedawał tę grę.
    Na moje oko ten komunikat mówi mi znacznie więcej:
    https://www.bankier.pl/wiadomosc/Spolka-zalezna-Varsav-Game-Studios-ma-umowe-z-Meta-na-ko-finansowanie-i-dystrybucje-gry-8597187.html

I w mojej ocenie zyski OVI z tytułu VR dla Mety będą nieznaczne i w cenie emitowanych akcji dla HyperBook'a.
    Stąd ekscytacja metą to powinna być raczej w spółce Mooneaters, bo to oni będą zgarniać zyski przy dość małym zaangażowaniu w inwestycję.

Może OVI ma tylko generować straty, by robić odpisy? Nie wiem, ale pewne jest, że 1 PLN długo nie zobaczymy, pamiętając, żę w 2022 r. OVI wziął pożyczkę pod zastaw akcji, które wtedy były po 1 PLN, a spadł w te dwa lata do wartości 0.30 PLN.
    Co się zmieniło od tamtej pory - wszedł HB, który pożycza 1 MLN dla OVI by przetrwało.

Jeszcze raz: czytać komunikaty, szukać powiązań, nie sugerować się żadną rekomendacją magików, co wierzą w 1, 2 czy 50 PLN w nowym roku i piszą bzdury, że to nowy CD Projekt, a co najważniejsze nauczyć się analizy fundamentów - bo ta CI powiem, jaką rzeczywistą wartość ma ta spółka (wszystko ponad, albo poniżej to spekulacja).

Powodzenia, i życzę w nowym roku wszystkim by mieli tylko zyski.
  • Re: zakład ,ze w styczniu 2-3 zł ? Autor: ~Nagwiazdke [31.60.81.*]
    50zl grudzień 2024r
[x]
OVIDWORKS 1,71% 0,59 2025-10-14 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.