Dzięki! Jakby środek się udało 7,5-8 mln $ to wreszcie dałoby kopa spółce i zapewniło dalsze finansowanie. Przede wszystkim przywróci wiarygodność i zainteresowanie spółka
Max tyle narzekałeś i akcje trzymasz sam sobą manipulujesz w sumie gdybyś to robił w ciszy to pół biedy, ale przestań na litość boską innymi na forum . Akcje póki są tanie to jeszcze możesz odkupić.
Ale czym manipuluje bo nie rozumiem? Rozumiem że gdybym pisał o superlatywach i o tym jak walczą o akcje podczas tych miesięcy dystrybucji jak Góru to byłoby ok? A jak pisze o rzeczywistości to manipuluje? Tak dalej mam akcje bo dalej iskrzy się nadzieja że uda się sprzedać CC za dobra kasę. Jak chyba u każdego z Nas. Jednak nie lubię mówić że pada gdy plują jak większość tu piszących…nie wiem skąd ulica sądzi że jak ktoś napisze jakieś niewygodne rzeczy to manipuluje! Swego czasu to samo czytałem na elektrobudowie - gdy pisałem że nie płacą faktur to też byłem płatnym trollem by wyciągnąć od nich cenne akcje…no cóż. Był tu solidny manipulator ale przestał pisać
Nadzieja umiera ostatnia , liczy się realizm . Przypominam ci o twoich pomysłach z KNF itp . Tak należy surowo ocenić ostatnie działania zarządu , prezesa jak i trzeba brać pod uwagę możliwość utraty płynności w najbliższych 9 miesiącach bez sprzedaży Ale nie próbować manipulować ludźmi , być może nie jesteś tego świadom.
Narazie to tak naprawdę nic nie mamy. Przecież może się okazać jak w przypadku MiniMax, że badanie będzie trzeba powtórzyć, zresztą prezes o tym wspominał na ostatniej prezentacji. Więc radzę jeszcze nie chłodzić szampana.
Ważne że jest progres w procesie, jak padnie mała komercjalizacja PP da to wiarygodność dla spółki i trochę kasy, a kurs powinien wrócić na 20, tam będziemy czekać na CC w 2025r. I grube mln. Brawo i do przodu!