• Mamy to. Autor: ~Jony [46.112.70.*]
    118 pacjentów w PP przebadanych
  • Re: Mamy to. Autor: ~Max [37.47.212.*]
    To czekamy na sprzedaż…pamiętasz na ile wyceniali PP?
  • Re: Mamy to. Autor: ~Ice [37.109.166.*]
    5-10 baniek $

Dzięki! Jakby środek się udało 7,5-8 mln $ to wreszcie dałoby kopa spółce i zapewniło dalsze finansowanie. Przede wszystkim przywróci wiarygodność i zainteresowanie spółka
  • Re: Mamy to. Autor: ~Ice [37.109.166.*]
    To już nie gasimy światła ????
  • Re: Mamy to. Autor: ~Jony [46.112.70.*]
    Max jak tam spółdzielnia przyznam się to ja dzisiaj dużo wam zebrałem poniżej 7.40
    Komu Wam? Ice nakłaniał do sprzedaży ale jak dalej twardo trzymam pakiet. Zapytaj Góru komu zgarnąłeś akcje
  • Re: Mamy to. Autor: ~Yohn [188.146.125.*]
    Zaraz was prezes sprowadzi na ziemię z aktualną wyceną , im bliżej sprzedaży tym bardziej pesymistyczna cena z jego ust pada..
  • Re: Mamy to. Autor: ~jah [46.205.205.*]
    ale jest mała różnica (ale mogę się mylić)...
    wiele wcześniejszych komunikatów było podawanych zaraz (lub nie zaraz) po sesji...

ten komunikat został podany w trakcie sesji...
  • Re: Mamy to. Autor: ~Jjj [46.112.110.*]
    Max tyle narzekałeś i akcje trzymasz sam sobą manipulujesz w sumie gdybyś to robił w ciszy to pół biedy, ale przestań na litość boską innymi na forum . Akcje póki są tanie to jeszcze możesz odkupić.
    Ale czym manipuluje bo nie rozumiem? Rozumiem że gdybym pisał o superlatywach i o tym jak walczą o akcje podczas tych miesięcy dystrybucji jak Góru to byłoby ok? A jak pisze o rzeczywistości to manipuluje? Tak dalej mam akcje bo dalej iskrzy się nadzieja że uda się sprzedać CC za dobra kasę. Jak chyba u każdego z Nas. Jednak nie lubię mówić że pada gdy plują jak większość tu piszących…nie wiem skąd ulica sądzi że jak ktoś napisze jakieś niewygodne rzeczy to manipuluje! Swego czasu to samo czytałem na elektrobudowie - gdy pisałem że nie płacą faktur to też byłem płatnym trollem by wyciągnąć od nich cenne akcje…no cóż. Był tu solidny manipulator ale przestał pisać
    Przecież dzisiaj pisałeś że będzie 6xxx na gwiazdkę to do kogo masz pretensje o manipulacje
    No i z 13 poszło na 7,20 kiedy większość pisało o wzroście ale to ja manipuluje???
  • Re: Mamy to. Autor: ~Jjj [46.112.96.*]
    Nadzieja umiera ostatnia , liczy się realizm . Przypominam ci o twoich pomysłach z KNF itp . Tak należy surowo ocenić ostatnie działania zarządu , prezesa jak i trzeba brać pod uwagę możliwość utraty płynności w najbliższych 9 miesiącach bez sprzedaży Ale nie próbować manipulować ludźmi , być może nie jesteś tego świadom.
    W żaden sposób nie próbuje! Nie nakłaniam nikogo ani do kupna ani do sprzedaży - sam trzymam akcje co powtarzam
    A gdzie ja pisałem że gasimy? Napisałem że tak wyglądają notowania…
  • Re: Mamy to. Autor: ~Niecierpliwy [83.7.32.*]
    5-10 M ale złotych*, przy czym liczą na więcej...
    Ja pamiętam ile wyceniali i to dokładnie a ty zostaniesz na peronie.dzisiaj ekipa jak co dzień zbijała kurs a teraz max dostaniecie po paluszkach
    Zapytam o dwie kwestie? Czemu do mnie piszesz w liczbie mnogiej - jesteś komunista? Ja jestem grubo w palto ubrany więc jak mam zostać na peronie?
    Przecież każdy kto czyta to forum wie że jesteś etatowym manipulatorem
  • Re: Mamy to. Autor: ~Stachu [46.187.201.*]
    Narazie to tak naprawdę nic nie mamy. Przecież może się okazać jak w przypadku MiniMax, że badanie będzie trzeba powtórzyć, zresztą prezes o tym wspominał na ostatniej prezentacji. Więc radzę jeszcze nie chłodzić szampana.
  • Re: Mamy to. Autor: ~Jaqub [89.76.173.*]
    Ważne że jest progres w procesie, jak padnie mała komercjalizacja PP da to wiarygodność dla spółki i trochę kasy, a kurs powinien wrócić na 20, tam będziemy czekać na CC w 2025r. I grube mln. Brawo i do przodu!
    Dokładnie tak! O to chodzi by spółka znów uzyskała wiarygodność!
[x]
MEDINICE 0,35% 11,44 2025-10-02 16:43:26
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.