Przy tak zdołowanym kursie i zakupie w dołku + mega poprawie biznesu, finansów nie ma co ryzykować aby robić kółka. Ręce pod D i trzeba czekać a to wygląda na początek pięknej przygody. Kurs w dłuższym terminie i dobrych wynikach może pokazać ATH
@ktmm2 dzięki Tobie ładnie się zapakowałem po 0,4x. Oczywiście prześwietliłem spółkę:). Widzie Twój pakiet wystawiony za 5. Takie pytanie z ciekawości bo oczywiście każdy ma swój target. Do ilu dojdziemy w ciągu 2-3 lat. Jakie masz typy?
Drobna korekta - mój pakiet leży na 5,5. Nie mam swojego targetu, nie wiem do ilu dojdzie - trzymam póki nic złego się nie dzieje. Widziałem na swoim pakiecie bodajże minus 120k, obecnie widzę około miliona teoretycznego zysku. I jakoś mnie to nie rusza. Będziecie się że mnie śmiać lub podziwiač. Tak czy siak będę legendą :))))) Na zdrowie.
Jeszcze raz dzięki i również jak Ty obserwuję spółkę ESPI, wyniki I pomimo 200% zysku liczę na więcej. Siedzę trochę w tej branży i wiem a może raczej widzę że idą piękne czasy :)
Ja osobiście zacząłem mocno dokupować jak pojawiła się informacja, że BMW autoryzowało ROBSa do obsługi serwisowej ich magazynów na terenie całej Europy. Byłem pewien, że mocno prześwietlili spółkę i jej historię w wykonaniu zleceń - a kurs był na dnie. Obecnie mój pakiet ok 4% akcji spółki - sprzedawać nie zamierzam - bo wg mnie najlepsze przed spółką, a tu jeszcze dywidenda wpadnie. Średnia cena zakupu 0,486zł - więc bez tragedii :)
Ja niestety się zagapiłem i kupowałem kolejne pakiety jak juz wycena poszla do góry
Teraz mam średnią 1 pln i cały czas zastanawiam się czy dalej dokupować :/
Ja, drobniak, zbierałem papier od maja 23 , pierwsze K po 1,83 a i na tym pakieciki pewnie zarobię. Ostatnie dobieranie po 0,41. https://m.bankier.pl/forum/temat/13304647
Wszystko fajnie tylko później zacznie się problem komu to wcisnąć...Już teraz niby tanio ale gdyby coś , to...No właśnie...Dałem się wyleszczyć, to fakt ale wejść teraz , to trochę loteria...