Informacja ze spółki: "Na dziś nie są podejmowane żadne kroki w kierunku zdejmowania Spółki z giełdy. W przypadku jakichkolwiek zmian, Spółka jak zawsze poinformuje rynek stosownym komunikatem ESPI."
Taaa, a do roku badania kliniczne robią, są obecnie tak wiarygodni że dzisiaj 10zl pęka i lecimy na rozpoczęcie tych oczekiwanych badań na 7 z przodu. Wtedy znów popyt się włączy
O jaka jestem spokojna, na dzień dzisiejszy :)))) Za pół roku prezes powie, przecież na konferencji wspominałem, że jeśli podpiszemy umowę itd itd.... trzeba być czujną skoro i tym w ogóle wspomniał
Elon Musk może mieć poważne kłopoty. I tym razem nie chodzi o opóźnienia w produkcji. Amerykańska komisja papierów wartościowych (SEC) rozpoczęła dochodzenie po tym, jak na Twitterze poinformował, że zastanawia się nad zdjęciem Tesli z giełdy. W poście sugerował, że finansowanie, które ma pozwolić na wykup akcji od udziałowców, jest już zagwarantowane. Rządowy regulator wezwał teraz jego i wszystkich dziewięciu dyrektorów firmy. Oczekuje wyjaśnień.
Co innego "chlapnięcie" "naszego" Prezesa na prezentacji, że "łatwiej zdjąć spółkę z NC", a co innego "zdejmę spółkę z giełdy i mam już zapewnione finansowanie" Muska. Swoją drogą co to znaczy "trzeba być czujną"? Wydaje mi się, że jeżeli dopuszczasz, że możliwy jest delisting z delikatnie mówiąc "pominięciem" interesów drobnych akcjonariuszy to czujność tu nie pomoże.
W sumie masz rację, co ja mogę... płynę z prądem SDS i czekam co przyszłość przyniesie. Odrabiam narazie papierowa stratę na SDS. Dobrze że już jestem zarobiona na Noctiluca
Taa , a jeszcze mam sporo do wywalenia, ktoś.mial stać z koszykiem i co? Biznesmeni z podwórka kupili po 100 akcji i się pochowali. Ciężko będzie sprzedać pakiety drożej niż po 7-8zl w ilości 5-10tys sztuk
Z Ryvu to trzeba mocno uważać, bo jak się potwierdzi że lek nie jest skuteczny to będzie cieniutko:
"Według wstępnych wyników z dwóch badań RVU120 nie ma wystarczająco dobrych efektów leczniczych, aby zostało zarejestrowane jako lek. W rezultacie kurs akcji Ryvu tąpnął o 14 proc."
Generalnie jak sprzedajesz to się cena akcji zmienia (zakupu) więc te pierwsze akcje generowały.mi zysk, teraz strate trochę miałem, dużo nie sprzedałem, chciałem jeszcze z 3tys wyrzucić ale nie ma jak, po 9 nie będę sprzedawać bo będę miał 3zl straty na akcji gdzieś
Jakbym nie miał widział byś tutaj dzisiaj 2 zł, więc szanuj,że jeszcze ktoś w to pchał kasę, a dzisiaj nie wywala pół darmo. Niestety nikt już tego nie tanie obecnie dopóki nie będzie konkretów, a tego brak
Zibi, ale ja chce to od ciebie za 2. Uwierz mi. Człowiek z taką silna psychiką jak ty powinien to wiedzieć. Pakuj w rynek wszystkie akcje, ciągle masz ich 10 k? Czy już więcej?
A propos delistng to kiedyś pisałam Wam by zobaczyć jak wygląda delisting kupiłam akcje Grenevii, czyli Famur... chyba im nie wyszedł bo kurs dziś wyskoczył a oni ogłosili podwyżkę ceny skupu. Więc z tym delisting nie tak łatwo