Spokojnie, nie my jedni czekamy na rozliczenie. Dobierajcie, póki tanio a potem wajcha pójdzie w drugą stronę i zobaczymy, kto zostanie z ręką w nocniku
A z kim ja tu mam pisac o fundamentach? Z tymi od bankrutow itp. Kumaci doskonale wiedza ze wycena jest smieszna, a w spolce trwaja porzadki po pisie. W tym kwartale kolejna obnizka kosztu wydobycia tony i mysle ze zejdziemy ponizej 700 zl. Co juz moze dawac okolo 150 zl zysku na tonie.
Miki, przestań się napinać, bo ‘kumaci’ czytają to z politowaniem. Porządki porządkami, ale twoje wywody brzmią jak bajki z mchu i paproci. Zostaw fundamenty tym, którzy wiedzą, co z nimi zrobić.
Trader, spokojnie, bo Miki zaraz wyskoczy z piwnicy z teorią, że wajcha pójdzie w górę i wszystkie shorty wyparują. A wy tu tylko próbujecie od niego akcje odkupić – ale dno
Widzę, że nerwy puszczają, bo już macie przygotowane przyciski ‘sprzedaj’ na poniedziałek. Czekam aż wasze shorty wyparują szybciej niż fundamenty, o których tak dużo gadacie
Jok, przestań się spinać, bo aż ci żyłka na czole pęknie. Skoro tak cię boli, to może te shorty faktycznie masz i cię przycisnęło? Pilnuj swoich akcji, a nie ró tu za obrońcę uciśnionych
Jok, spokojnie, bo jak czytam twoje ‘mądrości’, to mam wrażenie, że sam próbujesz udawać eksperta od wszystkiego. Szorty, fundamenty – zdecyduj się, bo zaczynasz brzmieć jak Miki po trzech kawach w piwnicy