• Doskonałe fundamenty Autor: ~Tol9000 [37.31.16.*]
    Przy okazji tegorocznej optymalizacji podatkowej przeglądnąłem sobie inne dostępne na rynku opcje.

Pokażcie mi proszę JEDNĄ Polską spółkę która ma tak dobre zarówno wskaźniki finansowe jak i sytuację w ogóle.

Przychody rosną rok do roku o kilkadziesiąt procent, Wszystkie wskaźniki finansowe pozostają praktycznie optymalne.

Równocześnie spółka rozwija się marketingowo, a jej produkty są sprzedawane w największych sieciówkach.

Nie widzę jakiegokolwiek problemu poza dwoma - brak komunikacji ze strony zarządu i ciągła spekuła na akcjach. Myślę że rozwiazanie pierwszego tematu rozwiąże też drugi.
  • Re: Doskonałe fundamenty Autor: ~Slay [85.221.150.*]
    5 zł się kłania jak nic..
  • Re: Doskonałe fundamenty Autor: ~Obserwator [46.134.126.*]
    5 zł ale za 10 akcji czyli 50-60 groszy za akcję. Tak powinno być na dzisiaj biorąc pod uwagę poprawiające się wyniki. Hubtech trzeba porównywać z 4Mass bo reprezentują tą samą branżę. Spółka 4Mass przeprowadziła scalenie akcji 10:1 i przy dobrych wynikach kurs urósł z 2 zł do 8 zł a obecnie 6,5 zł. Hubtech nie przeprowadził scalenia akcji, wycofał wniosek o przeniesienie notowań na parkiet główny i mimo dobrych wyników publikowanych w raportach kurs od 4 lat stoi w miejscu.
  • Re: Doskonałe fundamenty Autor: ~Adam [89.64.66.*]
    Na tej spółce ludzie przeżyli już chyba wszystko, co najgorsze. Ogromny spadek kursu, bardzo złe informacje, a nawet tragiczne o zarządzających tą spółka. Brak reakcji na to, co się dzieje z kursem, brak kontaktu z akcjonariuszami, wycofanie się z planów wejścia na rynek główny, czy czasowo to się okaże, dodruk 200 mln akcji, zakup spółki IB za 75 mln i brak informacji, co się dzieje z tą kasą lub na co poszła. Brak informacji, po co w spółce włosi, bajki o planowanej kapitalizacji i pewnie nastąpi kolejne przeniesienie tego terminu lub całkowicie zamknięcie tego tematu, brak aktualnej strategii. Może coś pominąłem, ale skąd u was dalej myśl, że jeśli ktoś po tym wszystkim nie sprzedał akcji to sprzeda po takich wpisach i zachętach anonimowych osób na anonimowym forum tego nie wiem. Oczywiście, jeśli ktoś faktycznie nie sprzeda taraz co spowoduje dalszy spadek kursu z powodu optymalizacji to tym bardziej nie sprzeda przez kilka pierwszych miesięcy następnego roku i chyba stąd ta determinacja w naganianiu. Życzę powodzenia. Wesołych Świąt.
  • Re: Doskonałe fundamenty Autor: ~Jw [5.173.160.*]
    Jak widać, ludzie, choć trudno ich tak nazwać są tu opłaceni i naprawdę nie ma dla nich znaczenia, że są opluwani. Wzięli kasę i muszą robić swoje. Choć osobiście uważam, że przed światami jest to wyjątkowo obrzydliwe.
  • Re: Doskonałe fundamenty Autor: ~Tomek [147.161.248.*]
    Brawo Adam, wszystko na ten temat.
    Dodam że Bogusz i Łukaszewicz mają trochę tych akcji i też w tym roku dokupili.
    A nie są kolekcjonerami papieru....
  • Re: Doskonałe fundamenty Autor: ~Kurmanajadzanadze [31.0.74.*]
    Doskonale fundamenty i z.........e dodruki
[x]
HUBTECH 2,97% 0,28 2025-09-19 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.