• Trzeba zacząć myśleć o pozwie wobec SP Autor: ~AS [94.254.132.*]
    Przecież to jest jakiś dramat. A prezes nawet się nie zająknie dlaczego za jego zarządu jest taka wycena. Tok temu PGE było droższe niż ENEA a dzisiaj ?
    Czy to nie wygląda na manipulacj kursem ? Dla mnie tak.
    Najlepiej niech zrzucą kurs na grosze i będzie super. Gdzie jest ta dobra zmiana?
    Chcą rządzić tylko nie potrafią ale kto im zabroni. 15 lat temu cena PGE była 23 zł a dzisiaj ledwo 6 zł a jak policzyć inflację to już jest zupełny dramat strata ok 90 % na spółce monopoliście .
    Czy w końcu zarząd zacznie ratować kurs bo chyba to nie jest uczciwa wycena.
  • Re: Trzeba zacząć myśleć o pozwie wobec SP Autor: ~qwerty [128.77.63.*]
    a to już nie będzie wezwania? miałeś mi wytłumaczyć AS, przypominam się
  • Re: Trzeba zacząć myśleć o pozwie wobec SP Autor: ~AS [94.254.132.*]
    To ty miałeś napisać swoje wypociny a ja ci wytłumaczę że brak ci elementarnej wiedzy. Ja jakbym komuś 15 lat temu sprzedał akcje po 23 zł sam bym firmą zarządzał inwestował miliardy w spółkę chętnie bym odkupił sprzedane udziały po 15 latach inflacji po 5 zł.
    Ale przy takiej grabierzy zatrudnia się trolli co piszą po forach takie rzeczy jak ty
  • Re: AS Autor: ~qwerty [128.77.52.*]
    Chaotyczna, emocjonalna wypowiedź wynikająca ze zdenerwowania
  • Re: Trzeba zacząć myśleć o pozwie wobec SP Autor: ~KRISkross [83.8.120.*]
    Jakbyś nie zauważył, za rządów dobrej zmiany leżą wszytskie spółki Skarbu Państwa z Orlenem na czele, dla mnie to działanie celowe, żeby sprywatyzować. Z tego co pamiętam, a mało osób chyba tak, PO jak rządziła to ich nurtem przewodnim była reprywatyzacja majątku narodowego. A ta wycena jest tego wstępnym etapem. Ludzie myśleli i też sie na to nabrali, że te mln. które bez przetargu, zostały wyadne na deflibryratory i maseczki, to jakaś wielka kasa. PO sie nie bawi w jakieś tam miliony, jak już wyjebka to na miliardy. PGE, Orlen, i pozostałe spółki SP, które zanotowały o 90 % mniejszy zysk, są tego przykładem. Dobra zmiana, na którą też sie naprałem !!!
  • Re: Trzeba zacząć myśleć o pozwie wobec SP Autor: ~AS [94.254.132.*]
    Przecież qwerty napisał że wezwania na PGE nie można zrobić. Jak będą chcieli to i 1 zł może to latać bo KNF jest tylko na papierze.
  • bardzo dobrze ze tak jest -- tym co wierzyli ze zaglosują na lepszych Autor: ~1kwiecien [89.64.99.*]
    teraz otwierają sie oczy
[x]
PGE -5,37% 10,83 2025-11-17 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.