Kolejny punkt procentowy w dół. To się zatrzyma na 6PLN. A tymczasem po jednym dniu zainwestowania tej kasy w PURE +6% Mam nadzieję, że panu "prezesowi" dobiorą się do tyłka za działania na szkodę spółki.
Kolego w miniony piatek zapowiadales koniec spadków, a w tym tygodniu mialy byc takie wzrosty, ze nas z butów wyrwie...dzisiaj raczej nic sie juz nie zadzieje, takze została tylko jutrzejsza sesja na twoje przepowiednie
13.12 założyłeś nowy wątek "oglaszam koniec spadków...". Przeczytaj co napisales w swoim pierwszym wpisie. Juz na ten tydzien wieszczyles wielkie wzrosty. W innych wpisach wspominales cos o 23.12. Pozyjemy zobaczymy
No to mnie rozbawiłeś - z kilku dni może się zaraz zrobi kilka miesięcy? Ja i tak trzymam j dokupuję pomału, ale jak słyszę „jutro wyjstrzal” to śmiać mi się chce… Ale jak kolega napisał - pożyjemy - zobaczymy
Takie ma znaczenie ze Ci pokazuje co sam napisales i czego byles taki na 100% pewien, a juz powoli zaczynasz przesuwac granice. Trzymam kciuki zebys mial racje. Za kilka dni wszystko sie wyjasni. Oby tylko nie bylo wodospadu po walnym.
Lepszych społek do zainwestowania nie miałeś? Niestety raczej pójdziesz w ślady innych kolegów co się tu chwalili gdzie przeskoczyli i teraz są na znacznie większym minusie.
Lepszych ? Mam ich mnóstwo. Ml System, Sunex, TSGames, One More Games, Sfinks, Cannabis, Al Games, DataWalk, Woodpecker, Pointpack, Move Games...dalej mam wymieniać? To wszystko ruszy za chwilę potężnie.
Generalnie Mich może mieć rację, a to ze względu na to, że w końcówce roku inwestorzy wyprzedają akcje aby zoptymalizować podatek za 2024 rok i to też może tłumaczyć dlaczego kurs jest jaki jest. Do 23 grudnia jest czas, potem już rozpoczyna się gra na nowy rok podatkowy.
I jeszcze do powyższej listy dorzucę Mabion. Dziś dojdzie do historycznego minimum kursowego na 8,1zl. Też odbije potężnie. Zapnijcie rozporki i obserwujcie spektakl. Będzie się działo.