zgodnie z przewidywaniami walne nie udzielił niektórym członkom rady nadzorczej absolutorium... no to mam nadzieje że spór szybko się skończy bo nie będzie wesoło..
To jak będzie coś z tej spółki czy jak? Kupiłem to po 30 gr, wyjechałem do Australi nie interesowałem się GPW, a teraz jak widze te 8 gr to aż mie.... i jak czytam, ze to beee to juz sam nie wiem co robić
Śledź poczynania spółki i patrz czy się nie zanosi na upadłość ( na razie zagrożenia nie ma ). Wygląta na to, że spółka stoi w miejscu ( ile zarobi, tyle wyda ), i w tym roku moim zdaniem to się nie zmieni. W następnych latach jak gospodarka światowa zacznie się podnosić, to coś może z tego będzie. Trzeba się jednak liczyć z tym, że ta spółka to mała płynność i mglista perspektywa, także ten kurs równie dobrze może i rok tak stać w miejscu. Zysków nie potrafią wypracować, więc póki co, to wartość księgowa oddaje wartość tego złotego interesu :) . Wiem, że trudno przełknąć stratę, i dużo inwestorów pewnie woli nie realizować straty i nie psuć bilansu, który poprawił się po ostatniej mini hossie na wigu. Tak jak forumowicze więdzą większośc jest do tyłu na BTG, ale do póki światło się świeci jest nadzieja, że przyjdzie odbicie. Ja tam trzymam i sprzedam jak uznam, że komornik zagląda przez ramię. Wtedy wiadomo co ? Ostatni gasi światło :)