Niestety spółka i w moich oczach troszkę traci...
Nie jestem takim Nostradamusem jak Kosa...i nie nadaje na coś w co zainwestowałem bo tak robią bardziej dzieci niż poważni inwestorzy
Lecz musze przyznać iż przy obecnej średniej 1.32 jak kurs kiedyś dojdzie do tej wartości to pozbędę się spółki ze swojego portfela
Potencjał w spółce jest ale ruchy zarządu w ostatnich tygodniach - schrony i inne pomysły mnie nie przekonują do końca
Dosyć spora korekta nastąpiła w ostatnim okresie co nasuwa pytanie czy wróci kurs do poziomów w okolice 2zł. szczególnie biorąc pod uwagę że nastąpił spadek na małym a czasami wręcz znikomych obrotach
4Q dla spółki będzie dobry, w następnym roku poznamy więcej szczegółów w sprawie bunkrów co rozszerzy działaności firmy. Przed nami długa droga, jednakże zdecydowanie lepsza niż miało to miejsce w ubiegłych latach.
Dnia 2024-12-18 o godz. 13:20 ~Spokojny napisał(a): > Co do Nwza > > Każdy z Was/Nas goowno wie ... > > Mówienie że jest inaczej jest kłamstwem > > > > Równie dobrze może być to wymiana rady nadzorczej na swoich ludzi po stronie Ragnara jak i jakaś grubsza zmiana > > > > Dowiemy się jak zobaczymy espi w temacie > jest w tym co piszesz logika
Dnia 2024-12-18 o godz. 11:39 ~Pedros napisał(a): > Nie zapomnij wybrać się na NWZA w styczniu. Zobaczysz ten potencjał na własne oczy... > Teraz pora na odbicie w górę po ostatnich spadkach
Dnia 2024-12-21 o godz. 11:12 ~Ananas napisał(a): > Po co mam dobierać wyżej? Sami zrzucają w dół, wczoraj zakupy po 1,07-1,09. Pakiecik coraz większy :) > Logiczne, prawda, założenie?
Dnia 2024-12-18 o godz. 11:16 ~Ananas napisał(a): > Nie wiem czy to pod optymalizacje PITu, słabe ręce? Co wrzucali w dół to zbieram. Mam czas a ta spółka potencjał :) > Nowy rok nastał więc co tam u ciebie?