Z jakiegoś powodu naganiacze SimFabric i zarzad obrali sobie Movoe Games za adwersarza i wielokrotnie atakowali te spolke, wiec w ramach odplacenia, zapraszam na ich forum w celach komediowych. :)
Tego typu wątki to standard na forum SimFabric, gdzie kiedy ktoś punktuje zarzad (co ma miejsce kazdego dnia) SF, ci zakladaja wątki o Movie Games z jakiegoś powodu. Ten proceder ma miejsce od lat.
Aha śmiejecie się teraz z Simfabric, a w przyszłym roku może będzie to samo na MG jak przejdzie emisja w grudniu i ją zaskarżą ale nie otrzymają zabezpieczenia roszczeń.
Nawet nie wiem jak określić taką satysfakcję z nieszczęścia innych, które niedługo może stać się twoim udziałem:)
Jedno jest pewne - tutaj ta szopka z akcjami jeszcze przez długi czas będzie się odbijać ludziom inwestycyjną czkawką.
Free nie zrozumiałeś , tu nikt się nie śmieje z simfabric wręcz odwrotnie, temat założył jakiś troll który tam ujada , dodatkowo jest tu wielu którzy tam wiszą na halach od lat a na forum MG trollują spólke w sumie sam nie wiem po co, dodatkowo tam co jakiś czas pojawiają się tematy szkalujące MG , tu nie widzialem żadnego tematu wyśmiewają ego spółkę simfabric , prywatnie mam w d... czy tam zawiesili notowania czy nie , ale jak widać tam bardzo się interesują nasza spółka