do końca roku przy takich wynikach finansowych, nowych, intratnych umowach
kolejny duży wzrost pod wyniki za kwartał II, potem kolejny pod nową, bardzo dużą umowę i trzecia fala wzrostowa pod wyniki za III kwartał, potem mini hossa świąteczna i będziemy mieli na walorze 80-100 zł
witam,
pozytywne jest , ze Integer pojawia sie coraz czesciej w mediach tvncnbc , pb -spolka bedzie coraz bardziej rozpoznawalna , coraz wiecej drobnych sie nia zainteresuje(mam nadzieje , iz beda ja trzymali w dluzszym terminie)
-czekamy na wyniki i nowe umowy
pozdrawiam
Do wyników 60, 65 zł. To największy konkurent poczty. A jaka obsługa. I to wejście w wielkie Firmy. Spółka z przyszłoscią i nawet korekty i zapaście giełdowe jej nie grożne, bo wtedy ludzie będą szukali bezpiecznych przystani. Kupuje cały czas i takim jak ja będacych krótko na giełdzie (rok) proponuję.Pozdrawiam
witaj,
dosc odwazna prognoza 60-65 do wynikow - wyniki za okolo 2 tyg wiec nie ma zbyt duzo czasu - a wzrost 50% to spory wzrost
-co do dluzszego terminu to masz racje -spolka godna zainwestowania srodkow
-jakie przewidujesz wyniki za IIQ ?
-jesli chodzi o zapasci gieldowe itp.- mysle , ze na naszym parkiecie juz wiekszych spadkow nie bedzie max to 15-20%-Integer trzyma sie na takich spadkach dosc mocno - staly akcjonariat , malo free float
-czekamy na kolejne umowy -takie okolo 50-100mln- to by faktycznie ruszylo kurs do gory w znacznym stopniu
-ciekaw jestem jak usluga paczkomatow sie rozwinie-prezes mowil , ze do konca roku chca 1mln paczek dostarczyc
pozdrawiam
KOMISJA NADZORU FINANSOWEGO
Raport bieżący nr 61 / 2009
Data sporządzenia: 2009-07-31
Skrócona nazwa emitenta
INTEGER.PL S.A.
Temat
Pozyskanie środków z Funduszy Europejskich.
Podstawa prawna
Art. 56 ust. 1 pkt 2 Ustawy o ofercie - informacje bieżące i okresowe
Treść raportu:
Zarząd Emitenta informuje, iż w dniu dzisiejszym powziął wiadomość o uzyskaniu przez spółkę Emitenta dofinansowania z Programu Operacyjnego Innowacyjna Gospodarka na lata 2007-2013.
Projekt pod tytułem "Pierwsze centrum outsourcingu e-faktur – innowacyjna usługa masowej e-faktury" realizowany będzie w ramach Działania 4.4 "Nowe inwestycje o wysokim potencjale innowacyjnym"
Całkowita wartość projektu wynosi 10 516 210,00 PLN, natomiast wartość przyznanej dotacji 5 088 300,00 PLN.
Uzyskana dotacja zgodnie z założeniem Emitenta i realizacją strategii polegającej na wprowadzaniu innowacyjnych usług dla odbiorców masowych pozwoli na dalsze zwiększenie konkurencyjności przedsiębiorstwa Emitenta poprzez wykorzystanie nowoczesnych technologii w relacjach biznesowych.
to co teraz jest kłopocikiem (mała płynność" wkrótce będzie niezłym atucikiem, kolejne umowy, kolejne dotacje unijne i co kwartał skokowy wzrost wyników finansowych, do tego silne podjadanie tortu poczty polskiej, nic dodać nic ująć, jesteśmy jednymi z pierwdzych
Coś mi się wydaje, że nie tylko OFE Generali. Częśc pewnie jest jak na razie podprogowo. Free float jest tu tak na prawdę tyci tyci. Zwykli maluczcy spoglądają tylko przez pryzmat wskaźników stąd taka mała ilość drobnych graczy. Po wynikach przybędzie zainteresowanych, po koljnej umowie też. Potem kolejne wyniki kwartalne i zdziwienie, że zyski rosną w takim tempie nie wspominając o przychodach