Daj mu spokój. Co mu innego zostalo? Podbija stare kotlety:):):)
Prawa jest taka ze liczyl na odkup od nas za grosze a sie mega przeliczyl:)
Ma gotowke ale jest bez akcji. Teraz bedzie odkupiwal drozej niz sprzedawal.
Part one done:)
Dnia 2024-12-17 o godz. 09:10 ~Pirat napisał(a): > Daj mu spokój. Co mu innego zostalo? Podbija stare kotlety:):):) > > Prawa jest taka ze liczyl na odkup od nas za grosze a sie mega przeliczyl:) > > Ma gotowke ale jest bez akcji. Teraz bedzie odkupiwal drozej niz sprzedawal. > > Part one done:)
Czyli na jakich poziomach będe odkupował? powyzej 35?
prawda jest taka, że sam miałes podbijac swoje wątki, a tego z jakiś poowdów nie robisz, więc zrobiłem to za Ciebie, po koleżeńsku.
Dnia 2024-12-17 o godz. 07:42 ~Wujo napisał(a): > Aprzeprasyam ty masz tylko sentymentalny pakiecik….hahah > > Najslabsze ogniwo tego czegos na papierze….
przecież jest idealnie pod kreseczkę - wszystko co pisałem i się sprawdziło wyszło z kresek - nie pamiętasz? pirat pisał że brał ode mnie (podkreślał to kilka razy - ode mnie) wszystko powyżej 25 - jest 17, ale to już nie moja wina. Ja tylko kilka razy opisałem swój scenariusz an AT i póki co widac jednak że miałem przewagę. A to, czy Ty się tym sugerowałeś czy nie to już nie moja sprawa. Mogłeś zaoszczędzić trochę grosza i odkupić nawet teraz.
Rozumiem, że przemawia przez Ciebie rozgoryczenie, ale to już nie moja wina.
Dnia 2024-12-17 o godz. 10:41 ~Piracik33 napisał(a): > Kolego ty mało co rozumiesz z tego co widze:)
może w Twoim mniemaniu nie rozumiem, ale wyszło na moje. Dlatego nie podbijasz wątków które miałes podbijać. Ja tu swoje zarobiłem (nie kryłem tego nigdy), Ty nie zarobiłeś bo cały czas zbierasz - czyli obydwaj jesteśmy zadowoleni.
Sandman76 bardzo mnie cieszy, że zarobiłeś i zarobisz pewnie jeszcze x3 albo i więcej na tym papierze...:) Ja Tobie w portfel nie zaglądam.... Piaskowy nic w przyrodzie nie ginie ,a w szczególności na forum bankiera( a jak zniknie to mam print zrobiony)
Co mam ci podbijac jak zeszmaciliście kurs ponad 40% w 4 misiące:) Podbijać będziemy jak przyjdzie pora i to takie posty które wam będą DŁUGO boleć i forum zapamięta....jak ten ''pod kreseczkę'' czy parobka ''zuchy wy nasze''....
Dnia 2024-12-17 o godz. 12:10 ~pir napisał(a): > Sandman76 bardzo mnie cieszy, że zarobiłeś i zarobisz pewnie jeszcze x3 albo i więcej na tym papierze...:) > Ja Tobie w portfel nie zaglądam.... > Piaskowy nic w przyrodzie nie ginie ,a w szczególności na forum bankiera( a jak zniknie to mam print zrobiony) > > Co mam ci podbijac jak zeszmaciliście kurs ponad 40% w 4 misiące:) > Podbijać będziemy jak przyjdzie pora i to takie posty które wam będą DŁUGO boleć i forum zapamięta....jak ten ''pod kreseczkę'' czy parobka ''zuchy wy nasze''.... >
Ale mnie nic nie będzie boleć, jak na tym zarobię. Natworzyłeś wątków specjalnie sie do mnie odnosząc a teraz udajesz że ich nie ma i nagle zmieniasz narrację i podbijesz je wtedy gdy będzie wyżej. Obiecywałeś konkretny kurs w 2024 i tego się trzymajmy. Co będzie w 2026 to jest inna sprawa - Twoje posty wobec mnie odnosiły się do o wiele wyzszych wartości niż mamy TERAZ a nie W PRZYSZŁOŚCI.
nie ma możliwości żeby jakieś posty miały mnie boleć, bo niby jak? Sam sobie jesteś winien że tyle tego natworzyłeś.