• Sandman kiedy idealnie pod kreseczke? Autor: ~Wujo [87.192.220.*]
    Aprzeprasyam ty masz tylko sentymentalny pakiecik….hahah
    Najslabsze ogniwo tego czegos na papierze….
  • Wujo Autor: ~Pirat [89.117.41.*]
    Daj mu spokój. Co mu innego zostalo? Podbija stare kotlety:):):)
    Prawa jest taka ze liczyl na odkup od nas za grosze a sie mega przeliczyl:)
    Ma gotowke ale jest bez akcji. Teraz bedzie odkupiwal drozej niz sprzedawal.
    Part one done:)
  • Re: Wujo Autor: sandman76 [78.11.110.*]
    Dnia 2024-12-17 o godz. 09:10 ~Pirat napisał(a):
    > Daj mu spokój. Co mu innego zostalo? Podbija stare kotlety:):):)
    > > Prawa jest taka ze liczyl na odkup od nas za grosze a sie mega przeliczyl:)
    > > Ma gotowke ale jest bez akcji. Teraz bedzie odkupiwal drozej niz sprzedawal.
    > > Part one done:)

Czyli na jakich poziomach będe odkupował? powyzej 35?

prawda jest taka, że sam miałes podbijac swoje wątki, a tego z jakiś poowdów nie robisz, więc zrobiłem to za Ciebie, po koleżeńsku.
  • Re: Sandman kiedy idealnie pod kreseczke? Autor: sandman76 [78.11.110.*]
    Dnia 2024-12-17 o godz. 07:42 ~Wujo napisał(a):
    > Aprzeprasyam ty masz tylko sentymentalny pakiecik….hahah
    > > Najslabsze ogniwo tego czegos na papierze….

przecież jest idealnie pod kreseczkę - wszystko co pisałem i się sprawdziło wyszło z kresek - nie pamiętasz?
    pirat pisał że brał ode mnie (podkreślał to kilka razy - ode mnie) wszystko powyżej 25 - jest 17, ale to już nie moja wina.
    Ja tylko kilka razy opisałem swój scenariusz an AT i póki co widac jednak że miałem przewagę. A to, czy Ty się tym sugerowałeś czy nie to już nie moja sprawa. Mogłeś zaoszczędzić trochę grosza i odkupić nawet teraz.

Rozumiem, że przemawia przez Ciebie rozgoryczenie, ale to już nie moja wina.

pozdrawiam i życzę udanych inwestycji!

(tak, wiszę na małym pakieciku za 18.8)
  • Re: Sandman tak na koniec. Autor: ~Piracik33 [89.117.41.*]
    Kolego ty mało co rozumiesz z tego co widze:)
  • Re: Sandman tak na koniec. Autor: sandman76 [78.11.110.*]
    Dnia 2024-12-17 o godz. 10:41 ~Piracik33 napisał(a):
    > Kolego ty mało co rozumiesz z tego co widze:)

może w Twoim mniemaniu nie rozumiem, ale wyszło na moje. Dlatego nie podbijasz wątków które miałes podbijać.
    Ja tu swoje zarobiłem (nie kryłem tego nigdy), Ty nie zarobiłeś bo cały czas zbierasz - czyli obydwaj jesteśmy zadowoleni.
  • Re: Sandman tak na koniec. Autor: ~pir [45.139.252.*]
    Sandman76 bardzo mnie cieszy, że zarobiłeś i zarobisz pewnie jeszcze x3 albo i więcej na tym papierze...:)
    Ja Tobie w portfel nie zaglądam....
    Piaskowy nic w przyrodzie nie ginie ,a w szczególności na forum bankiera( a jak zniknie to mam print zrobiony)

Co mam ci podbijac jak zeszmaciliście kurs ponad 40% w 4 misiące:)
    Podbijać będziemy jak przyjdzie pora i to takie posty które wam będą DŁUGO boleć i forum zapamięta....jak ten ''pod kreseczkę'' czy parobka ''zuchy wy nasze''....

• Re: Sandman tak na koniec. Autor: sandman76 [78.11.110.*]
    Dnia 2024-12-17 o godz. 12:10 ~pir napisał(a):
    > Sandman76 bardzo mnie cieszy, że zarobiłeś i zarobisz pewnie jeszcze x3 albo i więcej na tym papierze...:)
    > Ja Tobie w portfel nie zaglądam....
    > Piaskowy nic w przyrodzie nie ginie ,a w szczególności na forum bankiera( a jak zniknie to mam print zrobiony)
    >
    > Co mam ci podbijac jak zeszmaciliście kurs ponad 40% w 4 misiące:)
    > Podbijać będziemy jak przyjdzie pora i to takie posty które wam będą DŁUGO boleć i forum zapamięta....jak ten ''pod kreseczkę'' czy parobka ''zuchy wy nasze''....
    >

Ale mnie nic nie będzie boleć, jak na tym zarobię. Natworzyłeś wątków specjalnie sie do mnie odnosząc a teraz udajesz że ich nie ma i nagle zmieniasz narrację i podbijesz je wtedy gdy będzie wyżej.
    Obiecywałeś konkretny kurs w 2024 i tego się trzymajmy. Co będzie w 2026 to jest inna sprawa - Twoje posty wobec mnie odnosiły się do o wiele wyzszych wartości niż mamy TERAZ a nie W PRZYSZŁOŚCI.

nie ma możliwości żeby jakieś posty miały mnie boleć, bo niby jak? Sam sobie jesteś winien że tyle tego natworzyłeś.

pozdrawiam i życzę udanych inwestycji.
[x]
MEDICALG 4,02% 33,60 2025-11-12 17:02:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.