• Jakie prognozy Autor: ~Famfan [92.233.188.*]
    Dlaczego teraz podali info z wykupem coś ich przycisnęło albo skończyły im się akcje i nie mają czym sypać albo jakaś duża umowa będzie lub jakiś odpal z wiatrakami i już im zaczęło pod ogonem palić a teraz szukają frajerów raz już próbowali i nic nie wyszło myślę że tym razem będzie podobnie minimum 4 z przodu to będą sypać ale dla odważnych to 4 lub nawet 5 od razu było wiadomo że jakieś kombinacje zgłaszajcie do Knf im nas więcej to być może kogoś ta sprawa zainteresuje bo tu grubszy szwindel może być
  • Re: Jakie prognozy Autor: ~Slash [31.0.60.*]
    Jak dla mnie firma ok 2.10 byla tania zl a ponizej 1.90 zl skrajnie niedowartościowana. Teraz już wiadomo dlaczego, sztucznie zaniżana. Maja pare projektów gotowych do sprzedaż w które ładowali kase a teraz będą sprzedawać z zyskiem. Ktoś sobie to dobrze przemyślał i chce zarobić podwójne. Ja nie sprzedaje akcji jak nie uda im się skupić wystarczająco dużo akcji i cena wystrzeli....
  • Re: Jakie prognozy Autor: ~Hary [31.0.95.*]
    l nie sprzedam nawet jednej poniżej 5 złl
  • Re: Jakie prognozy Autor: ~Famfan [92.233.188.*]
    Jaka strategia zarządu?moim zdaniem ogłosili teraz skup w tej niskiej cenie i będą skupować powyżej tej ceny nawet 2.5-3 bo myślą że inwestorzy się rzuca do sprzedaży przez te kilka tygodni ściągną może jakieś kilka kilkanaście procent część już skupili przez ostatnie dwa lata tak że może widzą jakąś szansę że im się uda napewno po nieudanym wcześniejszym skupie lepiej się przygotowali do tego a 3 lata temu cena wezwania byla2.50 to raczej teraz jest więcej warta niż wtedy wyceniano
[x]
GRENEVIA 0,91% 3,33 2025-10-08 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.