I co się dzieje ??? Dobre info 15 mln i zero reakcji ??? He .. to jak wy tu chcecie pozyskać inwestorów instytucje oraz zdobyć zaufanie i odbudować wizerunek ??? Ręce opadają ..
Nawet oze zaniemówił .. gdzie te czasy że co info to każdy się zabijał o akcje a kurs rósł po 30 proc .. naprawdę nie wiem jaka oni mają wiedzę albo jak myślą że wyłożyli tu 100 mln w akcje po 10 zł .. i liczą na wielokrotne zwroty .. naprawdę nie wiem co by się musiało wydarzyć i nie wiem jak oni myślą ???
Żeby nie było też jestem za tym żeby rosło .. też dopinguję .. ale jak widze ruchy .. no to wiadomo .. entuzjazm widzę opadł .. skup jakby zanikł .. pakiety już nie latają .. cisza na kolejne 10 lat ????
Być może to był tylko sztuczny tłok pod to espi które wskoczyło .. trochę ruchu trochę skupu szum ogólny ale znowu ulica nie złapała się na haczyk i teraz cisza ..
He a skąd wiedziałeś ?? Wiesz że miałem taki plan .. tylko ciekawi mnie jedno wiem że się nabijasz .. i albo na te 10 zł będziemy czekać 10 lat i dlatego się śmiejesz. Albo wy będziecie sypać przy 10 tu będzie maximum .. a swoją drogą skoro ma być 80 to czy ja wezmę po 8 czy 10 to naprawdę niecrobi różnicy nie można być pazernym ..
O czym my tu rozmawiamy panowie .. zejdźmy na ziemię .. cena 8 zł .. 2 lata do końca skupu .. także można .. tu wrucic na wiosnę 2026 .. myślenie logiczne wskazane ..