• Premiera udana !!! Autor: ~Autor [31.0.53.*]
    https://www.youtube.com/live/49j5XFj3A3Y?si=EXXGBYxj6wwa9MAi
  • Re: Premiera udana !!! Autor: ~Jacek [185.56.211.*]
    Już 31 miejsce na global bestseller :)
  • Re: Premiera udana !!! Autor: ~Pozdrawiam [188.146.8.*]
    Szkoda że nie widać tego na kursie :(
  • Re: Premiera udana !!! Autor: ~xyz [209.206.18.*]
    premira premierą, a spółka spółką, a spółka jest tak udana że po "udanej" premieże brak kupujacych ;/
    wszystkim dobrze życzę, ale lepiej ich unikać szerokim łukiem. Jak teraz nie ma jazdy "up" to kiedy będzie kolejna okazja do odrobienia strat???? Uważam że nigdy! Jakie perspektywy na przyszłosć? PCF to porażka i będzie ich ciągnąć tylko w dół.
  • Re: Premiera udana !!! CZAS Autor: ~Sk [31.182.202.*]
    Dajcie trochę czasu, jak nie teraz, to po wynikach będzie skok, czekamy na opinie o grze i zobaczymy ile sprzedadzą kopii nowych.

Wcześniej mieli 350 tys. kopii za 30 USD
    teraz za nowe kopie z coop około 100 tys. x 13-30 USD to da około 5 mln złotych dodatkowej kasy + około 6 mln mają w kasie, razem powinni miec około 11 mln ... praktycznie tylko z GH + coś z Bizona od PCF ...

Później faktycznie muszą znów myśleć nad swoją grą, aktualizacjami i nowymi robotami, żeby tego nie przepalać kasy, ale to już na barkach prezesa.

Inwestujemy w przyszłość tej spółki !

• Re: Premiera udana !!! CZAS Autor: ~Jacek [185.56.211.*]
    Podwoją swój wynik. Teraz jednak meta quest 3S nie schodzi z najlepiej sprzedającej się konsoli na Amazon w USA. Cena robi swoje. Co-op zawsze napędza. Cri ruszył chwile po wydaniu coopa i pozamiatał. Z 200 na 1200. Wszystkie moje obawy minęły wczoraj gdy pojawiła się recenzja z https://www.uploadvr.com/green-hell-vr-co-op-impressions/
  • Re: Premiera udana !!! CZAS Autor: ~Jacek [185.56.211.*]
    Już 29 miejsce pnie się do góry https://www.meta.com/pl-pl/experiences/section/258035155854818
  • Re: Premiera udana !!! CZAS Autor: ~Kubek [89.205.141.*]
    Ciekawe jak dziś ranking
  • Re: Premiera udana !!! CZAS Autor: ~xyz [209.206.18.*]
    ja też 3 lata temu inwestowałem w przyszłość tej spółki, jak widać przyszłość jest jaka jest, premiera COOP-a długo wyczekiwanego i kurs minus 4,5. Zdjąłem różowe okulary w trakcie tego czasu, jak widać dobrze zrobiłem. PCF pociągnie ich tylko w dół, taka jest prawda.

• Re: Premiera udana !!! CZAS Autor: ~agent001 [83.27.30.*]
    czyli nie masz akcji? To po co piszesz by sie przekonać czy dobrze zrobiłeś sprzedając? : P
  • Re: Premiera udana !!! CZAS Autor: ~Oo [78.31.154.*]
    Tez czasem zaglądam do spółek w których inwestowałem. Tak z ciekawości.
    Co do Incuvo, to ta spółka jest wyceniana w okolicach 50% obecnie posiadanej kasy na rachunkach. A jeśli dalsza sprzedaż GH + work for hire przyniosą choć część tego co się po tym spodziewam to sama kasa na rachunkach powinna pokryć obecną kapitalizację. Prędzej czy później rynek zweryfikuje te dane. Stąd zresztą ciągłe posty próbujące zohydzić tą spółkę. Zresztą walor jest tak wymęczony że mało kto sprzedaje już w tej cenie.

I teraz spokojnie czekam na komentarze, że PCF ukradnie te pieniądze a Incuvo jest pigmento-dodatnim wyrobnikiem, który robi za miskę ryżu.
  • Re: Premiera udana !!! CZAS Autor: ~xyz [209.206.18.*]
    zaglądam od czasu do czasu, tak oceniam sytuację czy dobrze zrobiłem chyba każdy tak robi, obserwuję IVO od 3lat, sporo straciłem nie ukrywam, a byłem 40k na plusie (za bardzo uwierzyłem w spółkę i w to że powtórzy sukces CRJ), i tak nie mam akcji usiołem stratę i wg mnie dobrze zrobiłęm bo dużó zaoszczędziłem, i w żadnym przypadku tego nie kupię drugi raz, tylko wg mojej subiektywnej opinii lepiej to omijać z daleka,  dziś już prawie -11% po „udanej premierze”. Tak stan gotówki od dłuuuugiego czasu na plusie, i to z tego? Czy kurs w jakikolwiek sposób chce to odzwierciedlić przez te prawie 3 lata? Jeśli nie to czy kolejny jakiś dopływ gotówki może to zmienić? W mojej opini tylko uwolnienie się od PCF, do czego niestety nie dojdzie wiec lepiej zdjąć różowe okulary, no zawsze mogę się mylić, więc życzę milionów na IVO.
  • Re: Premiera udana !!! CZAS Autor: ~Sk [5.173.92.*]
    Czekamy,1 PLN obroniony tutaj jest jakiś większy ruch . Najwyżej będziemy puszczać ...
[x]
INCUVO -7,25% 0,64 2025-10-14 14:56:39
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.