Dnia 2024-12-16 o godz. 18:35 ~arnold napisał(a): > I niżej?, jeżeli tak to czemu nie sprzedajecie?
Ja mam średnią 3,16, akcje od wakacji 2022 (kupowane od czerwca do października). A nie sprzedaję bo to nie jest dla mnie poziom do realizacji zysków. Tak jak przy szczycie w tym roku nie myślałem nawet o redukcji przy 15zł tak samo po 11zł nie biorę pod uwagę sprzedaży. Do mojej średniej dywidenda nie jest zła a portfel zamówień, inwestycje w najbliższych latach, kolej i temat Hakamore moim zdaniem wyciągną kurs dużo wyżej w ciągu 2-3 lat
2-3 lata to będzie dobry sprawdzian z działania w sektorze kolejnictwa. Osobiście uważam że 5 lat to będzie dobry czas dla firmy i wtedy giełda pokaże godziwą wartość spółki.
Od 1,25 zł kupowałem, ale i za 4+ też... miałem już 20.000 szt. ... i głupi sprzedałem połowę za 7... i kupiłem DataWalk, na którym mam stratę. :) Ogólnie to uczę się od 2022 roku, takie rajdy i spadki jak ja to mało kto miał. Ale finalnie na plusie jestem. :D Unimot, Asbis i Mirbud mnie ratują.
Przed dobraniem 4.34 teraz okolice 8.... Kupowałem z perspektywą 10 lat... Zostało 7 i jak na razie jestem bardzo zadowolony. Pozdrawiam i życzę cierpliwości.
To ja chyba najdłużej siedzę hehe. Jestem od jesieni 2011. Wtedy spadające noże w okolicach 1.95. Zacząłem dobierać po 2022. Teraz średnia 3.22. Spore mieszkanie we Wrocławiu już bym kupił ale poczekam jeszcze z 5 lat .....
Kółkowicze i spekulanci na bank żałują. Natomiast inwestorzy tak tego nie przeżywają, co widać w komentarzach powyżej. A to mianowicie dlatego, że wiedzą jaki jest potencjał spółki i ile będzie kosztować już niedługo.