o przełożeniu decyzji. Tak właśnie traktuje spółka udziałowców , nie potrafią podać istotnej informacji tylko sami musicie szukać po stronach gminy. Hahahaha ale wałek.
A podaż napiera. Dołek to 16gr który gdyby się wybronił to możliwa jest korekta spadków +100%. W przebicie oporu na 33gr nie wierzę nawet przy zgodzie na budowę farmy a to dlatego że wymęczeni sa akcjonariusze i akcji jest dużo. Tylko po co to kupowałem? Pod zgodę ktora miała być a może będzie?
Zajęty byłem, napisałem odpisali mi to samo co Tobie że mają jakiś plan alternatywny szykowany,ale bez konkretów. Zobaczymy trochę poznałem ich sposób działania, 5 lat za niedługo minie od pierwszej inwestycji i dalej zajmują się produkcją pomysłów i komunikatów zamiast prądu.
Nigdy nie pisałem że nie ma z nimi kontaktu, także proszę mi nie wmawiać. A za ten plan to rzeczywiście słowa przeprosin się należą co nie zmienia faktu że powinni informować ludzi o ruchach ,a nie że trzeba z nich wszystko wyciągać. Tak jak z informacjami o decyzjach , gdybym nie dał ludziom linka to by niektórzy do dzisiaj nie wiedzieli że decyzja przesunięta. Takie postępowanie zniechęca do inwestycji i oczywiście te ciągle przekładanie.