• Gdzie jest komunikat? Autor: ~Paweł [31.61.176.*]
    o przełożeniu decyzji. Tak właśnie traktuje spółka udziałowców , nie potrafią podać istotnej informacji tylko sami musicie szukać po stronach gminy. Hahahaha ale wałek.
  • Re: Gdzie jest komunikat? Autor: ~Paweł [31.61.176.*]
    Jak to wystrzeli powyżej 1 zł to Was przeproszę a jak pójdzie do 3-5 zł to przeproszę z ukłonem ale śmierdzi to z daleka.
  • Re: Gdzie jest komunikat? Autor: ~VIC1980 [37.47.211.*]
    A czy nie widzisz tego, że sztucznie jest zanizany kurs? Bo nie widzę chętnych do sypania po 0.22, a zegar tyka i czas umyka:)
  • Re: Gdzie jest komunikat? Autor: ~brasek [5.184.232.*]
    Ludzie się zżyli z tymi akcjami przez tyle lat i ciężko oddać na stracie 50-70%
  • Re: Gdzie jest komunikat? Autor: ~Leszcz [109.243.144.*]
    A podaż napiera. Dołek to 16gr który gdyby się wybronił to możliwa jest korekta spadków +100%. W przebicie oporu na 33gr nie wierzę nawet przy zgodzie na budowę farmy a to dlatego że wymęczeni sa akcjonariusze i akcji jest dużo. Tylko po co to kupowałem? Pod zgodę ktora miała być a może będzie?
  • Re: Gdzie jest komunikat? Autor: ~Dns [46.113.0.*]
    To idź do konfesjonału i się wyżal.
  • Re: Gdzie jest komunikat? Autor: ~wycena [91.204.206.*]
    brasek - dałeś radę zweryfikować czy poległeś w strefie email - telefo :-))
    bo tak nabrałeś wody w usta - może pora karpia i dlatego :-)
  • Re: Gdzie jest komunikat? Autor: ~brasek [193.25.251.*]
    Zajęty byłem, napisałem odpisali mi to samo co Tobie że mają jakiś plan alternatywny szykowany,ale bez konkretów. Zobaczymy trochę poznałem ich sposób działania, 5 lat za niedługo minie od pierwszej inwestycji i dalej zajmują się produkcją pomysłów i komunikatów zamiast prądu.
    To chyba trzeba było by przeprosić teraz co - zarzucałeś podawanie fałszywych informacje i że nie ma kontaktu z firmą itd...
  • Re: Gdzie jest komunikat? Autor: ~brasek [193.25.251.*]
    Nigdy nie pisałem że nie ma z nimi kontaktu, także proszę mi nie wmawiać. A za ten plan to rzeczywiście słowa przeprosin się należą co nie zmienia faktu że powinni informować ludzi o ruchach ,a nie że trzeba z nich wszystko wyciągać. Tak jak z informacjami o decyzjach , gdybym nie dał ludziom linka to by niektórzy do dzisiaj nie wiedzieli że decyzja przesunięta. Takie postępowanie zniechęca do inwestycji i oczywiście te ciągle przekładanie.
  • Re: Gdzie jest komunikat? Autor: ~Pan_Jan [46.112.110.*]
    Ulica będzie kupować kiedy na farmie będą przecinać wstęgę a należy jednak - kupuj plotki sprzedawaj fakty i po latach stwierdzam, że działa to dobrze
[x]
BRAS 2,80% 0,20 2025-09-19 15:19:56
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.