• Klops! Rozwiazanie umowy z KLANK Autor: ~Holender40 [5.173.225.*]
    Zarząd RRH Group S.A. z siedzibą w Opolu ("Spółka"), w nawiązaniu do raportu ESPI nr 16/2024 z dnia 26 września 2024 roku, w którym informował o zawarciu listu intencyjnego z The Klank Organization sp. z o.o. z siedzibą w Katowicach, informuje, iż w dniu dzisiejszym zawarte zostało porozumienie w sprawie rozwiązania tego listu intencyjnego. Zarząd wskazuje, że list intencyjny został rozwiązany w konsekwencji stwierdzenia przez obie strony, braku możliwości podjęcia skutecznej współpracy w najbliższym czasie.
  • Re: Klops! Rozwiazanie umowy z KLANK Autor: ~123 [86.106.132.*]
    Dnia 2024-12-16 o godz. 15:32 ~Holender40 napisał(a):
    > Zarząd RRH Group S.A. z siedzibą w Opolu ("Spółka"), w nawiązaniu do raportu ESPI nr 16/2024 z dnia 26 września 2024 roku, w którym informował o zawarciu listu intencyjnego z The Klank Organization sp. z o.o. z siedzibą w Katowicach, informuje, iż w dniu dzisiejszym zawarte zostało porozumienie w sprawie rozwiązania tego listu intencyjnego. Zarząd wskazuje, że list intencyjny został rozwiązany w konsekwencji stwierdzenia przez obie strony, braku możliwości podjęcia skutecznej współpracy w najbliższym czasie.

Oczywiście znajomi królika o tym wiedzieli w piątek, stąd otwarcie z luką i zwiększony wolumen, ale Bardziłek będzie dalej zachęcał do "inwestowania" na tej giełdzie papierów bezwartościowych....
  • Re: Klops! Rozwiazanie umowy z KLANK Autor: ~Rozczarowany [88.156.209.*]
    nie było wzrostów pod info , to i nie ma spadków i nie ma nierentownych umów, dobra wiadość , zarząd pilnuje rentowności nie wchodzi w byle co
  • Re: Klops! Rozwiazanie umowy z KLANK Autor: ~123 [86.106.132.*]
    Dnia 2024-12-16 o godz. 15:49 ~Rozczarowany napisał(a):
    > nie było wzrostów pod info , to i nie ma spadków i nie ma nierentownych umów, dobra wiadość , zarząd pilnuje rentowności nie wchodzi w byle co

Spadki to ty dopiero będziesz miał, na początek -8,06%
  • Re: Klops! Rozwiazanie umowy z KLANK Autor: ~zas [83.25.42.*]
    To popatrz sobie na dogrywkę ,jutro armagedon
  • Re: Klops! Rozwiazanie umowy z KLANK Autor: ~Holender40 [5.173.225.*]
    Według mnie poniżej 10 groszy można się skusić na mały pakiecik, mimo niejasnej strategii zarządu i wysokiego długu, wycena poniżej 18 mln dla spółki która 2 lata temu miała 100 mln przychodów i 7 mln EBIT jest warta ryzyka.
  • Re: Klops! Rozwiazanie umowy z KLANK Autor: ~Difihuho [89.67.108.*]
    Będzie i po 9gr
  • Re: Klops! Rozwiazanie umowy z KLANK Autor: ~Holender40 [5.173.225.*]
    Na Hempie również ;)
  • Re: Klops! Rozwiazanie umowy z KLANK Autor: ~Investor [83.249.125.*]
    Co ja tobie rozczarowany pisałem? Gdzie zmierza kurs tej spółki?
    Mówiłem ci już od 30 groszy na fotovolcie gdzie zmierza kurs Fotovolt?
    Fotovolt będzie wysoko mimo że obroty na dzień dzisiejszy nie są za duże. Przyjdą w odpowiednim czasie.
    Znam Twoją spółkę roof i domyślałem się co się wydarzy.
  • Re: Klops! Rozwiazanie umowy z KLANK Autor: ~Rozczarowany [88.156.209.*]
    nic się nie wydarzyło ktoś nie wytrzymał a co będzię jak ktoś będzie chciał sprzewdać 50 tyś akcji foto , poleci na znowu na 30 groszy
    info nie było wzrostów pod list wiec jeden niecierpliwiec mniej . zobzczysz jak ktoś na foto zacznie puszczać pkc jesteśmy na 0.37 spowrotem
[x]
RRHGROUP 4,95% 0,08 2025-10-23 12:26:32
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.