• Na Enerdze się udało. Autor: ~Gies [89.74.33.*]
    Jestem zawodowo związany z rynkiem, więc nie mogę. Proponuje założyć grupę na jakiejś platformie. Trzeba nakręcać wszystkich żeby nie sprzedawali akcji jestem na rynku od 18 lat i nic się nie zmieniło kradzież. Można podawać 10 przykładów
  • Re: Na Enerdze się udało. Autor: ~MM [195.254.139.*]
    Potrzebują 283 948 000 akcji więc trochę im brakuje. Im mniej będzie paniki tym bardziej będą zmuszeni do podniesienia ceny wezwania.
  • Re: Na Enerdze się udało. Autor: ~MM [195.254.139.*]
    Dzisiaj kupili 3 000 000 akcji więc ludzie nie rzucili się w panice do sprzedaży. Każdy trzymał żeby zarobić a proponowana cena to raczej tylko pocieszenie a nie zarobek. Miejmy nadzieję, że 95% przy tej cenie nie uzyskają.
  • Re: Na Enerdze się udało. Autor: ~irra [78.30.96.*]
    Kilka już razy obserwowałam jak pierwsze podejście do wykupienia akcji jakiejś spółki się nie udawało. Choćby Ciech. Skoro im zależy to powinni zapłacić tyle, żeby sprzedającym się opłacało.
  • Re: Na Enerdze się udało. Autor: ~Alicja [37.31.44.*]
    Mercator próbowali skupić po 50 killa złotych, a poszedł na 600zl. Spokojnie, taki FF , tyle fundow. Będzie ciekawie. Ja dziś się obkupiłam nawet trochę za dużo niż planowałam ale liczę na 100proc
[x]
GRENEVIA -1,72% 3,13 2025-10-24 17:02:09
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.