Fakt jest taki że to nie jest koniec trendu spadkowego. Zabrakło chętnych na przełamanie. A ostatnie dwa wzrosty zostały wykorzystane do pozbycia się akcji po szybkim wybiciu o 5-8%.
Fakt jest taki że to nie jest koniec trendu spadkowego. Zabrakło chętnych na przełamanie. A ostatnie dwa wzrosty zostały wykorzystane do pozbycia się akcji po szybkim wybiciu o 5-8%."
Cena za akcje jest mierna i w dlugim terminie nie ma wiekszych szans na utrzymanie sie . Wiekszosc malych firm farmaceutycznych po okresach sukcesow zostaje przejeta a glowny wlasciciel sprzedaje akcje z usmiechem na twarzy i inkasuje mala a czasem nawet miliardową fortune.Tak sie stanie zapewne i tutaj ale zanim to nastapi musi wydarzyc sie progres fundamenalny dotyczący"wynalazków" Nano,Kiedy te akcje nabiora mocy wtedy wlasciciel powaznie zastanowi sie nad ich sprzedaza o ile beda chcetni na kupno.A czy nabiorą mocy ,czas pokaże.Ja twierdzę ze to tylko kwestia czasu czy może az kwestia czasu.
Ja wiem że to oczywiste gdy w krótkim terminie kurs spada z poziomu 4 zł do 2,5. Ale są tu ludzie którzy są skłonni uwierzyć że w styczniu będzie 10 zł.
Dla takich właśnie jest to forum. Aby reszta mogła na nich żerować. W szczególności na takich spółeczkach jak ta gdzie jak ktoś wystawi kilka zleceń po 4k na sprzedaż i już może zasiać strach, łatwo aktywując stop lossy.