Taki tutaj będzie rajd. Jeszcze tylko panika po walnym, plus parę osób zrobi optymalizacje i wskakujemy na jednocyfrówke. Obecna kapitalizacja plus akcje z emisji to ponad 40mln. Czy spółka zarabia 4mln rocznie, aby uzasadnić swoją kapitalizację przy c/z 10? Nie. A czy będzie zarabiać? Może. A to tylko aby uzasadnić obecny kurs, a gdzie tu przestrzeń na wzrosty. Przypominam, że niektóre spółki gamingowe mają c/z 5 i nie chcą rosnąć. Tutaj zacznie się coś dziać dopiero jak cena się urealni, czyli przy kapitalizacji około 20/30mln uwzględniając swieżutkie akcje motywacyjne. I nie mówcie mi, że są w cenie, bo tutaj każdy mniejszościowy modli się aby ta emisja nie przeszła, a w końcu i tak przejdzie. A jak nie akcjami to prezes zapłaci pracownikom i sobie usługami obcymi i tyle zobaczycie zyski.
dokładnie to wam spamuchy pisałem, że macie coś z głową jak miesiącami wypisywaliście te swoje brednie o mega pompach i napinających się sprężynach, wystarczy forum przewinąć kilka miesięcy wstecz buahahahha
mój Pełnomocnik (prawnik) zarząda zaprotokołowania na walnym, że jest to pierwsze (tamto nie jest liczone jako pierwsze, bo przewodniczący walnego powinien to wtedy zaprotokołować, ze wymagane jest drugie bo nie było kworum). A dwa, jak Mind pisze, muszą mieć 80% głosów z walnego za (już abstrahując od kworum). Mój pelnomocnik będzie z mniejszościowymi głosował.