• odpisy i cena w wezwaniu Autor: ~zch [94.172.95.*]
    To pewnie czekają nas jeszcze jakieś odpisy i w sumie słabe wyniki za 2024r.Do tego dochodzi podniesienie ceny w wezwaniu. Proste działania żeby zachęcić do sprzedaży. Ale to chyba słabe i oczywiste. Pytanie na ile zgodzą się fundusze.
  • Re: odpisy i cena w wezwaniu Autor: ~Famfan [86.7.108.*]
    Dokładnie tak będzie fundy w okolicach 2.90-3.50 to oddadzą czy tylko nazbierają tyle co potrzeba
  • Re: odpisy i cena w wezwaniu Autor: ~Www [31.61.254.*]
    Czyli jak teraz? Staniemy na 2.15 +/-5gr i będziemy walczyć o swoje z dużymi? Czuje sie oszukany, wierzyłem w spółkę, nie rozumialem zejścia kursu tak mocno poniżej wart księgowej, teraz rozumiem. A chciałem poczekać 3-5 lat. Wychodze, nie mam zdrowia. Tylko nie mówcie już że na gpw się kupuje przyszlosc/prognozy a nie wyniki. Już nie.
  • Re: odpisy i cena w wezwaniu Autor: ~Roboticsbay [149.102.244.*]
    Rozumiem gorycz ale chciałbym przestrzec, uwrażliwić kolejnych czytających - takich bardziej lub mniej prawdziwych deklaracji sprzedaży poprzez łzy będzie więcej - nie sugerujcie się za mocno. To zorganizowana akcja i jeszcze trochę potrwa - cel już wszystkim znany.
  • Re: odpisy i cena w wezwaniu Autor: ~Alicja [37.31.44.*]
    Ja to dziś sobie kupiłam troszkę tych akcji.. Zobacz jak im wezwanie pójdź.. Pozdrawiam wszystkich
  • Re: odpisy i cena w wezwaniu Autor: ~Www [31.61.254.*]
    To nie płacz. Wyszedłem na plus. Ale oczekiwałem więcej.
[x]
GRENEVIA 0,00% 3,15 2025-11-28 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.