• szkoda.. Autor: ~ARNOLD [46.174.228.*]
    widzisz Marx.. wyszło na moje niestety.. ekoterroryzm pogrążył spółkę i jeszcze pogrąży niejedną .. nie wiem co zarząd ma w głowie żeby rozłożyć taki interes jak Famur.. pakowanie się bezkrytycznie w zieloną transformację , gdzie ewidentnie promowane są przez regulacje UE niemieckie i francuskie firmy, opowiadanie że w Polsce się zamyka kopalnie a na całym świecie się otwiera.. jak się wojna skończy cały wchód będzie budował kopalnie a Famur przecież działał na wschodzie ... albo następni "światli menadżerowie" albo jest jakieś drugie dno... szkoda do to dobra firma była...
  • Re: szkoda.. Autor: ~Famfan [185.69.144.*]
    Szukają jeleni chcą skupić po 2.12 a sami kupują po 2.15 zawsze oszukiwali jak nie splity to wezwania ale ostatnio im się nie udało to mogli się lepiej przygotować do skupu sądząc po ich kombinacjach to coś mogli wymyslec na udany skup może mają jakiegoś asa w rękawie od 1.5 roku ciułają i skupują na jakieś słupy albo coś innego ponad połowa to może które chcą skupić to może być już ich tylko w innych rękach a teraz to na legalu odkupią tutaj to powinien KNF się pojawić
  • Re: szkoda.. Autor: ~Luke [5.172.236.*]
    Ja nie zamierzam sprzedawać po takiej cenie. Kupowałem dużo wyżej i będe cierpliwie czekał na zmianę ceny wywoławczej!
  • Re: szkoda.. Autor: ~jk [212.75.105.*]
    nie była tyklko jest. Nie troluj na ich korzyść.
  • Re: szkoda.. Autor: ~ARNOLD [46.174.228.*]
    co to znaczy trolować na korzyść!! daleki jestem od tego.. te wpisy pt "trzymać akcje!!! do KNF-u ich!!!" żałość.. widzicie ich wyniki finansowe!? wystarczyło trochę poczytać popytać żeby się utwierdzić w przekonaniu, że oze bez dopłat nie istnienie - baterie , magazyny, wiatraki... siemens przewrócił się na wiatrakach, producenci baterii wycofują się z Polski, magazynów jak nie było tak nie ma.. może porostu powiedzieli prawdę.. "wywaliliśmy się na zielonym ładzie"
  • Re: szkoda.. Autor: ~ynwestor [165.225.207.*]
    Coraz mniej fajnych spółek na naszej giełdzie. STS, Ciech, teraz Grenevia. Za jakiś czas pewnie Newag i kolejni...
    Ja raczej ograniczę swoją aktywność na GPW tylko do rynku Catalyst, a resztę przerzucę na Amerykę i stety/niestety głównie ETF-y :(
[x]
GRENEVIA -2,07% 3,07 2025-10-27 13:54:01
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.