Przez kilka miesięcy spadało i uważam że to jest celowe działanie a wy będziecie oddawać na wezwaniu po 2.15 ? Niech się gonią zjednoczymy się wszyscy i nie oddajmy na wezwaniu ani grama Akcji. Ktoś powinien się przyglądnąć ostatnim działaniom na kursie. Jeszcze raz ani grama akcji.
Absolutnie się zgadzam. Dlatego GPW od lat omijana przez kapitałem tylko spekuła i insajdy. Od roku z premedytacją uważany kurs a teraz wezwanie kpina . Premia !! W stosunku do historycznego minimum. Żarty. Nie zbiorą 95% nawet jak część fundow dogadana.
Niestety ale takie działania będą coraz częstsze na naszej giełdzie. Ale uważam że gdybyśmy się zjednoczyli i nie oddali akcji to by to miało sens. Tutaj pies z kulawą noga niedługo nie będzie zaglądał na naszą gpw jeżeli takie działania hohsztsplerskie będą miały miejsce
Niech przykład kernela będzie tutaj wskazówka. Tam mniejszościowi wywołali burze z której już ciężko wyjść z twarzą i tutaj powinno być podobnie. Stanowcze nie dla takich działań.
Odbiorą kilka procent od desperatów i to wszystko. Dobrze że wreszcie wyjaśniło się kto zaniżał kurs.
Mysle że po nieudanym wezwaniu nastąpi mocniejszy ruch kursu w drugą strone.
Niekoniecznie. Dominika próbowała kilka razy zdjąć PEP. Fundusze się nie zgodziły. Za to kurs kisi się kilka lat. Pewnie też będzie w przyszłości koljne wezwanie na PEPa
Ja w wezwaniu swojego skromnego pakieciku nie oddam, bo w GPW jest wyżej:) Poza tym mogę rozważać wyjście ze spółki powyżej 3zł. Choć i tak uważałbym że sprzedaję tanio.