Dnia 2024-12-15 o godz. 14:03 ~Cierpliwy napisał(a): > Kapitał na giełdzie przechodzi od inwestorów niecierpliwych do inwestorów cierpliwych . Resztę sobie dopowiedzcie ….
WIDAC GOŁYM OKIEM ZE RYNEK AKCJI JRH ZOSTAL JUZ WYDRENOWANY Z AKCJI I TE AKCJE SA JUZ W WIEKSZOSCI W MOCNYCH RĘKACH.JEDNE SUPER INFO I MAMY KURS NA NOWYCH SZCZYTACH..NAJLEPSZYM PRZYKLADEM SA OSTATNIE SESJE CZYLI TE OD KURSU PONIZEJ 6 ZL DO TERAZ.KURS WYSKOCZYL OKOLO 50% A NIE BYLO WIELKIEJ PODAZY AKCJI.JESZCZE TE PAKIETY POZASESYJNE W SETKACH TYSIECY AKCJI PO 10 ZŁ I SKUP WZMOZONY SKUP AKCJI WŁASNEJ.ZAPOWIADA SIE BARDZO CIEKAWIE I KTOŚ JUZ WIE I ZBIERA AKCJE OD NIELICZNYCH KTORZY MAJA I CHCĄ SPRZEDAC.JEDNOCZESNIE JEZELI KTOŚ JEST SPOSTRZEGLIWY TO WIDZI ZE KTOŚ TRZYMA KURS BY ZA DUZO NIE ODLECIAL
Dnia 2024-12-15 o godz. 14:03 ~Cierpliwy napisał(a): > Kapitał na giełdzie przechodzi od inwestorów niecierpliwych do inwestorów cierpliwych . Resztę sobie dopowiedzcie ….
ŁADNIE PAPIER ODLESZCZYLI I ODEBRALI AKCJE Z SŁABYCH RĄK OD NIECIERPLIWYCH
Prawda jest taka oze .. ze te Twoje teksty przedszkolne tu nie działają a wręcz odpychają myślących .. żeby tu ktokolwiek wszedł musi widzieć ruchy na kursie musi być pęd . A tu takie cackanie i trzymanie kursu nikogo nie przekona chłopie myśl trochę .. co Ty myślisz że ktoś to kupi i będzie pół roku na 8 zł patrzył ?? .. i czytam o mocnych recach ?? Weź Ty myśl trochę .. ruchy jakieś robić bo tu do śmierci będziecie na 10 złoty siedzieć .. ludzie wchodzą jak widzą ruch tak jak na ccc dino czy podobne .. myślę ŻE ULICA TU WEJDZIE DOPIERO JAK ZOBACZY RUCHY PRZY 50 zł .. dawać panowie konkrety jakieś jakieś espi jakąś terapię jakieś ruchy robić … no a ogólnie zapomnijcie o wzrostach dopóki nie zakończą skupu akcji to chyba logiczne coo ?? .. panie January bo już z tego co pan na filmie mówił to pół roku minęło jeszcze rok został żeby było solidnie jak pan mówił że nas wszystkich jeszcze zaskoczycie na plus .. CZEKAMY .. my już wiemy od 10 lat że słabe ręce oddały .. może teraz jakieś ruchy solidne na kursie …
No taka okrutna prawda nikt nie wchodzi bo się boi że się zamrozi na 10 lat .. tu ulicą zobaczy ruchy to się obudzi przy 50. Hehe i wtedy może wejdzie .. chłopie powiedz tym swoim prezesom że tu nie ma czasu na czekanie latami .. konkretne ruchy .. no rapu piękne kosmosy satelity super ale to nikogo nie przekona ludzie .. patrz jakie spółki rosną. Zwykłe proste dochodowe .. sklepy markety .. a tu w satelity kto ci wejdzie ?? Sztuczna inteligencja ?? Super temat ale to nikogo nie przekonuje jak widać .. tu musi być dochód … no ludzie … dobra spadam bo tu jednak nic się nie wykluje .. latami te same smęty .. tak myślałem że może by teraz wejść ale dalej jest lipa zero płynności .. naprawdę nie wiem jakie instytucje czy też jakich ludzi z kapitałem chcecie pozyskać takimi metodami … tylko opowieści o fruwających pakietach po 10 zł .. a pozatym cisz nic się nie dzieje .. NO CZEKAMY NA ZASKOCZENIE ..