Na Energi Ja oczekuję i wiem, że Grupa Obajtka reprezentująca Saudi Aramco także oczekuje z niecierpliwością dywidendy minimum 3 zł netto na akcję łącznie za 2024 r. oraz lata ubiegłe jako rekompensatę. Tauron wziął nawet pożyczkę żeby wypłacić 15% dywidendę. Jak się chce to można.
Z okazji Świąt Bożego Narodzenia oraz zbliżającego się Nowego Roku chciałbym wszystkich, których obraziłem w 2024 roku moimi wpisami przeprosić. Szczególnie dotyczy to Grupy Gdańskiej i Pana Trzcińskiego, którego czasem przezywałem "Trzcina". Chodzi także o "darka", "emeryta" i innych forumowiczów, których moje opinie, o ile były nie prawdziwe, mogły obrazić. Nie dotyczy to "oko" ponieważ to nie człowiek tylko część ciała tak samo jak "oI upa". Pozdrawiam
Szanowny, Finansista , również przyłączam się do życzeń świątecznych. Jednocześnie zauważam ,że jesteś fajny gość. Obiecaj, że w nadchodzącym nowym roku nie zwolnisz tempa i czasami przekażesz nam wiele cennych analiz. Nie atakuj już Pana Jana i GG. Pozdrawiam