Bankrutem na razie nie jest, jakieś przychody ma. Niestety teraz będzie bardzo ciężko i będą straty gdyż pogonili na cztery wiatry Fast Finance, które dla nich windykowało więc zostali na lodzie.
Zresztą spółka jest praktycznie oddłużona. Na szczęście spłacili te lichwiarskie pożyczki. Oczywiście Ok 40-50% zobowiązań pokrył rynek. Oby następnych nie było.
To teraz ja się podzielę swoją wiedzą, mój dobry znajomy co trzyma rękę na pulsie, poinformował Mnie że mogę się spodziewać 30 groszy do marca, pozdrawiam wszystkich
Dnia 2024-12-14 o godz. 22:32 ~Magic napisał(a): >mój dobry znajomy co trzyma rękę na pulsie, poinformował Mnie że mogę się spodziewać 30 groszy do marca
hehe chyba mocno podpadłeś temu znajomemu, ewidentnie on chce żebyś trochę hajsu utopił :)
Ja dziś brałem, zresztą wcześnie również, nawet jakby miało jeszcze spaść. Dla mnie cena git, czas mnie nie goni. Nigdy nie wiadomo kiedy ruszy, wolę być na pokładzie.
Wartość księgowa to około 11 milionów, chyba że twierdzisz że raporty są sfałszowane ale to poważne oskarżenie które bez przedstawienia dowodów podchodzi pod kryminał