• Sphinx Jarocin Autor: ~forum [37.248.217.*]
    Ktoś wie co się dzieje z otwarciem restauracji Sphinx w Jarocinie? Otwarcie przekładane jest od roku. Oficjalnie miało być otwarcie we wrześniu 2024 r.
  • Re: Sphinx Jarocin Autor: ~Jola [217.173.4.*]
    Kiedy wreszcie zostanie otwarty Sfinx w Jarocinie
  • Re: Sphinx Jarocin Autor: ~Misiu [31.0.89.*]
    Zostanie otwarty dokładnie tego samego dnia kiedy kurs akcji przebije 60gr :-)

Sphinx w Jarocinie nie zostanie otwarty nigdy tak samo jak pozostałe 20 restauracji których otwarcie zapowiadali w poprzednim roku, tak samo jak restauracje w Egipcie i tak samo jak sieć hoteli.

Ja się zastanawiam czy jest jeszczcze ktos kto wierzy w to co spółka zapowiada?

A jesli chodzi o restauracje to rozmawiałem ostatnio z kilkoma kelnerami i wiem ze będą się zamykać także Sphinxów w tym roku będzie coraz mniej.

—> 0,40
  • Re: Sphinx Jarocin Autor: ~Alibaba [95.214.217.*]
    Misiu wg Ciebie mieli już tylko zamykać a restauracji na koniec 2024 było więcej niż na 2023 o kilka ale zawsze. Produkuj się dalej dla wiadomego celu .
  • Re: Sphinx Jarocin Autor: ~Misiu [31.0.89.*]
    co byś nie pisał to już ostatnie podrygi i każdy dobrze to wie :-) cytując klasyka czasu masz coraz mniej :-)
  • Re: Sphinx Jarocin Autor: ~Alibaba [89.64.49.*]
    A co ty zrobisz ha ha jak będziesz spędzać swój czas, dni wolne święta? Moze znajdziesz czad zeby wreszcie wybrać sie do specjalisty
[x]
SFINKS -0,72% 0,42 2025-09-24 16:36:27
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.