• Cierpliwość Autor: denny [77.254.208.*]
    Ktoś ją dziś stracił. Trzymaj się bratku!
  • Re: Cierpliwość Autor: ~Martyna [37.30.14.*]
    Raczej ktoś specjalnie uwala kurs, żeby mieć co zebrać :)
  • Re: Cierpliwość Autor: ~i_kamieni_duzo [193.28.84.*]
    Przeciez ta spolka nic nie zarabia, nie bd dobrze
  • Re: Cierpliwość Autor: ~Fenomenolog [94.75.73.*]
    Ja w piątek podziękowałem. Wcześniej sprzedałem połowę ze stratą 10% i teraz drugą połowę ze stratą 25%. Trend jest ewidentnie spadkowy. Nowa emisja po 160 zł i tam zmierzamy na początek. Na plus jest to, że w tak ciężkim czasie emisja zakończyła się sukcesem.
    Zobowiązania na III kwartał 209 771 934,97zł . Przychody w III kwartale 10 125 801,11zł. Przecież oni nie zarobią nawet na odsetki jeśli nie zwiększą sprzedaży. Spółka bardzo ciekawa i będę obserwował i kibicował. Natomiast muszą coś pokazać czyli zwiększyć przychody. Wiem, że to pionierska inwestycja i to nie są proste rzeczy ale poczekam na peronie. Nie mam problemu z kupowaniem drogo jeśli spółka jest dobra. Według mnie ostatnia emisja pomogła ugasić pożar i chwała spółce za to, natomiast moim zdaniem będzie jeszcze jedna emisja, być może połączona z debiutem na GPW. Pytanie za ile będzie ta ewentualna emisja?
  • Re: Cierpliwość Autor: ~Yatz [83.27.195.*]
    Jakże się myliłeś przyjacielu. 208 zł. dziś.
    Chyba złe już za nami...
  • Re: Cierpliwość Autor: denny [77.254.208.*]
    Ktoś zauważył firmę. sam się tak podjarałem :D
    Na niskiej płynności taki ruch nic nie znaczy. Czekamy na info ze spółki.

Swoją drogą jestem zażenowany poziomem komunikacji z rynkiem od Hipromine.
  • Re: Cierpliwość Autor: 5th_element [89.239.127.*]
    z pół roku minęło, odpalili nowy zakład i nie ma jakiejkolwiek informacji, że działa, jak działa, co się w firmie dzieje. Żenuła do kwadratu. Może oni zapomnieli, ze są spółką giełdową ?!!! Zmienili Prezesa a ten nowy nie wie, ze musi informować akcjonariuszy? Może siedzi i nie nadąża liczyć kasy z nowej produkcji ?
  • Re: Cierpliwość Autor: ~Antygahndi [31.178.57.*]
    236 akcji... Grubo:)
  • Re: Cierpliwość Autor: ~Antyghandi [31.178.57.*]
    Super płynnoścć
    tutaj 800 akcji ze statusem PKB winduje cenę na 499zł,,,taka jest aktualnie podaż akcji.

[x]
HIPROMINE 0,00% 84,00 2026-05-26 14:30:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.