Cześć,trafilem ostatnio na tą spółkę i próbuje ogarnąć skąd przyczyna takiego załamania kursu spółki? Możecie mi wytłumaczyć? Poza nagłą sprzedażą dużej ilości akcji?
Ważniejsze pytanie - co spowodowało iż udziałowiec wrzucił w rynek taką liczbę akcji pozbywając się ich ze swojego portfela ?? Zobacz na raporty spółki - nie ma w nich nic co napawałoby optymizmem niestety
wg ESPI express service mając 32mln akcji sprzedał 2mln... to nie jest aż takie wysprzedanie. Centurion finance mając 3,6mln sprzedał 3mln. Tu predzej wyszedł. No ale to nie jest mega wyprzedaż. Dziwi jednak, przy jakiej cenie sprzedali akcje.
No i dalej nie ma zainteresowania, a jak widać kurs coraz niżej!!! Pewnie teraz wywalają że stratą ci, co brali w grudniu 2024 r. licząc na szybie odbicie i zarobek!!!
Rózne mogą być wersje skoro nie ma jasnej informacji co jest przyczyną spadku akcji. Teraz za grosze można spory pakiet dokupić i trzymać. W sumie czemu nie. Chętnie zobaczę jak sytuacja się rozwinie.
Nom już 7,5 grosza :D Czekam z workiem przy 5 na kółeczko jak rzuca się Ci co uwierzą fanom pokemonów na szybki zysk i zostanie milionerami tutaj :D I niech wtedy odkupują ode mnie po 8-9-10 groszy :D
A jak uwierzą i podbiją na 20gr to ty zostaniesz milionerem ;) Tylko czy 5 gr się doczekasz. Bankrut Rafako trzyma wyżej cene akacji. A wyniki spółkicoraz bliżej.
Skoro tak mówisz... jak dla mnie to jest jednak podejrzane trochę. Równie dobrze to co oficjalnie główni udziałowcy wyrzucili, teraz mogą prywatnie za grosze skupić. A jak się patrzy to jednak ktoś skupuje ładne pakiety.. Dużo nie wiemy. Nie my karty rozkładamy.
No o to chodzi, że jedynie 70tys za 1mln wolumenu. Przy 70mln akcji to firma bardzo tania. Łatwo wyłuskać duży pakiet. Nie wiem czy upadłość. To tak łatwo nie idzie. Równie dobrze może być podbitka. Też ciekawe czy przy takich wolumenach nie jest podawane do wiadomości kto je skupił. W końcu przy 70mln akcji 5% to tylko 3,5mln.
Zauważ,że ktoś te akcje kupuje.
Trochę się pospieszyłem i już 20%na minusie, głupio żyć nadzieją, ale to jeszcze urośnie. Szkoda, że taka cisza ze strony spółki.
14.02 będą wyniki, może się dowiemy w którą stronę to idzie. Faktycznie słaba komunikacja Spółki z inwestorami. Gdzie podają ESPI? Ich strona trochę nieaktualna.