Mógłbyś coś więcej napisać ku pokrzepieniu serc? co takiego dobrego się wydarzy, że trend się wkońcu odwróci? oszaleć idzie patrzeć jak jakaś me&da się bawi kursem i batonem
Cześć, wydarzy się. Obserwuje rynek I zachowania spółek od lat. I większość oze i gamingu szoruje po dnach ale nie rocznych czy miesięcznych tylko historycznych. Kursy są bardzo często najniższe z możliwych. Dodatkowo spadki w ostatnich miesiącach przybierają na sile i nie ma praktycznie spółek oze i gamingowych które rosną. A mają bardzo wiele dobrych perspektyw. Esg czy nowy ład energetyczny lub Gaming na nowo rodzi się w zgliszczach poprzedniego boomu. Nie ma bardzo na wielu spółkach fundamentów aby to dalej tak spadało. A spadają nawet 3 czy 5 lat. Move jest bardzo dobra spolka famingowa. Są obroty i zyski. Nastąpi już za chwilę zwrot bo przełom roku to idealny moment. Ostatni taki przełom był w styczniu 2020 kiedy zaraz potem weszla pandemia. Czyli 5 lat temu. Kursy były rasowane do kilkuset zł. Przypomnę Move był po 150 zł. A sytuacja Move obecnie jest dużo lepsza niż na początku 2020r.
Zyski są, premiery przed nami, kurs ma historyczne nowe minima..brakuje sentymentu i iskry zapalającej aby to ruszyło na północ. Możesz mieć i zyski I premiery a bez sentymentu i odpowiedniego momentu nic nie pójdzie. Uważam że będziemy za chwilę świętować. Spójrzcie realnie na to co się dzieje..bez emocji.
Ja realnie widze ze kurs jest w czarnej d...ie i caly czas ktos sypie. Od wczoraj dodatkowo sypia naprawde sporymi pakietami i jakos nie wierza w ta cudowna zmiane trendu. Niestety nic konkrentego nie napisales oprocz swoich przypuszczen...oby jakims cudem sie spelnilo
Popatrz z innej perspektywy. Kto i po co sypie na całym szerokim rynku. To nie jest Move Games. Zobacz..TSGames, Sunex, Ml System, Biomass, Thermoexp, i dziesiątki innych akcji Gamingowych i OZE nie są w dołku tylko na historycznych często minimach..Jest teraz ten moment. Ta sama sytuację już przeżyłem i to jest to.
Trzymam kciuki zebys mial rację, bo wisze jak praktycznie wszyscy tutaj obecni. Dzisiaj faktycznie troche wieksza ilosci akcji sie przemielila, ale co dalej nie wiem bo jak sypali, tak sypia dalej
Tu będzie jazda...tak samo na. Sfinks, Sunex, TSGames, Cannabis, Biomass, DataWalk, Thermoexp, OneMore Games, CD itd.. Czas odliczać. Daje max do świąt i zacznie żreć