Simalic przychody 200 baniek a Cosma 150 mln porównajcie kapitalizacje nie wspomnę o 4 mass ta sama branża nasz Granit będzie latał po 10 zł i tak będzie taniocha przy tej ilości akcji
Jak bym bardziej porównała to do Columbusa , mam nadzieję że nie odjadą zbyt wysoko w przyszłym tygodniu bo już wiem gdzie ulokuje swoją premię roczną. A znając podejście i pasje Pani Sylwi w biznesie to ze sprzedaży części akcji na koniec przyszłego roku zakoenie na upragnionego Taycana w kolorze frozen blue
Kolego akurat miałam okazję poznać Panią Sylwię i wiem jakie ma podejście do biznesu a co najważniejsze to jest jej pasja. Biorąc pod uwagę jej zaangazowanie i doświadczenie i ambicje w branży beauty mogę śmiało stwierdzić że kapitalizacja spółki z aktualnego poziomu 10 milionów lekko rozkręci na 100. Ja jej dałam kredyt zaufania bo na dzień dzisiejszy nie widzę lepszej okazji wejścia na tak wczesnym etapie, tacy sceptycy jak ty,przylecą jak zobaczą pierwsze wyniki ich pracy ale już na dużo wyższym poziomie 2 a może nawet 5 PLN.
Wszystko jest możliwe jak kiedyś wchodziłem w EEX to nie sądziłem że zamienię na mesia. Wszystko zależy na jakim etapie wchodzisz i ile jesteś w stanie zaryzykować. Proponuję zbierać w ciszy i nie robić zbędnego zamieszania na tych poziomach cenowych.