• Nadzieja matką... Autor: ~Byłyleszcz [37.31.48.*]
    Pomyslcie chwile i zastanowcie sie czy naprawde uwazacie ze malutka mikrofiremka z Polski z ujemnymi kapitalami wlasnymi bez zaplecza finansowego jest w stanie podpisac umowe partnerigowa z blizej nieokreslonym podmiotem z USA i zarobic na tym miliardy zlotych? Na na swiecie wielkie koncerny farmaceutyczne i stojacy za nimi potezni inwestorzy z wielomiliardowymi kapitalami nie sa nie sa w stanie stworzyc takich lekow od lat? Pure ma to niby zrobic dla was drobnych akcjonariuszy bo w zasadzie akcjonariacie nie ma juz zadnych funduszy inwestycyjnych czy TFI... Brzmi wspaniale. Niedawno polska firma notowana na New Connect tez oglosila ze stworzy szczepionke na covid... A doktor ktory mial nad nia prowadzic badania reczyl glowa za jej skutecznosc, nawet forumowicze oglosili zrzutke na badania gdyz spolka nie miala na to pieniedzy... Chyba nie muszę dodawać jak to się skończyło. Nikogo nie namawiam do sprzedaży czy kupna akcji. Próbuję tylko ogarnąć na jakiej podstawie drobnica uwierzyła tu w miliardy złotych zysku na Pure?
  • Re: Nadzieja matką... Autor: ~Waw [83.27.70.*]
    Nie wyj chlopie juz sie ciebie czytac nie da
  • Re: Nadzieja matką... Autor: ~Damian [93.179.249.*]
    Hej. Lek na raka jest od 20 lat i żadna nowość . Dopuszczenie leku trochę trwa . Są rożne rodzaje leków wiec to jakieś fantasy. Poczytaj trochę poza forum i potem się wypowiadaj.
  • Re: Nadzieja matką... Autor: ~Byłyleszcz [37.31.48.*]
    No może ty raczej poczytaj.
    .
    https://www.medonet.pl/narodowy-test-zdrowia-polakow/nowotwory,czy-w-koncu-powstanie-skuteczny-lek-na-raka--naukowiec-nie-ma-zludzen,artykul,74895835.html
  • Re: Nadzieja matką... Autor: ~Damian [93.179.249.*]
    To tu masz nowszy artykuł .

https://www.medonet.pl/narodowy-test-zdrowia-polakow/nowotwory,mamy-wreszcie-skuteczny-lek-na-raka--dziala-jak-burza-sniezna,artykul,57157761.html
    Nie opowiadaj ,że lek na raka istnieje od 20 lat bo szkoda to nawet komentować.
  • Re: Nadzieja matką... Autor: ~jawa_sen [31.0.78.*]
    Ale tu niema mowy o nadziei bo umowa jert faktem.I ogromna kasa z tej imowy kolejny fakt.Walne zgromadzenie 27 Grudnia o decyzji ostatecznej sprzedania projektu to kolejny fakt.Cena super niska,zjechała 30 procent to kolejny fakt.I że został oststni tydzień do ogłoszenia wyniku walnego zgromadzenia to fakt.Niema najmniejszego impylsu by mysleć ze jakaś strona sie wycofała.Przy 20 zł pisałem czekać na 17.Przy 17 pisałem czekac na 13zł....13 już było.Ja zakupy w tym przedziale mam zrobione.Kwestia tygodnia i bedzie wiadomo kto zostanie z reką w nocniku
    To jest tylko umowa, nie jest wiążąca,dwa nie ma żadnych kwot tylko założenia.
    Wszystko jest w tej umowie.A Ty pisałeś że umowa to blef.To jest czy niema yej umowy.Ja odezwe sie za tydzień.Już pisanie niema znaczenia został tydzień a jest Piątek.Cielawe jakie otwarcie w Poniedziałek pare dni przed finałem
    Wg spółki jest umowa,ale nie jest ona wiążąca, nie wiem czy to rozumiesz? Ja też się z tobą mogę umówić że ci przeleję milion złotych na konto, co nie oznacza ,że muszę to koniecznie zrobić.
    Poprostu odpuść już
    Nie potrzebuje takich rad.Nie zmuszam do czytania i zabierania glosu,do kupna czy sprzedaży,robię tylko to co należy do tego forum,czyli wymiana poglądów.
    W dużym biznesie tego typu umowa to normalna praktyka przed finalizacją.Praktycznie nie ma innej praktyki.Potem jeśli wszystko gra to już formalność umowa docelowa.Bo w przedstepnej wszystko dopracowane i czas był na ewentualne korekty.Kurs akcji Tobie ucieka a Ty gadu gadu
  • Re: Nadzieja matką... Autor: ~Byłyleszcz [37.31.40.*]
    Tak zgadza się to praktyka ,która czasem kończy się odstąpieniem od umowy.Nie twierdzę na 100%,że umowy nie będzie tylko,że to żaden pewnik.Myslisz się co do mojej obecności tutaj,nic mi nie ucieka bo nie mam zamiaru kupować nawet jakby spadło do 1zl.Po prostu nie jest to dla mnie żadna inwestycja.
    To że walne zgromadzenie bedzie o takiej a nie innej tematyce świadczy że i westor sie nie rozmyślił.I wątpie że Pure 27 Grudnia sie rozmyśli hihi
  • Re: Nadzieja matką... Autor: ~Byłyleszcz [37.31.40.*]
    To są twoje przypuszczenia jako akcjonariusza, i rozumiem to inaczej nie trzymał bys akcji.Dla mnie zaś przyglądającego się z boku to może inaczej wyglądać.
  • Re: Nadzieja matką... Autor: ~Byłyleszcz [37.31.50.*]
    Biotech to ciężki kawałek chleba
    .

https://www.pb.pl/stopnialy-nadzieje-na-sukces-ryvu-1232245
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [83.27.70.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: Nadzieja matką... Autor: ~Xx [15.220.65.*]
    Strasznie masz nudne życie brak akcji pure i tym podobnych i siedzenie na forach gownianych spółek.
  • Re: Nadzieja matką... Autor: ~Krissto [37.248.218.*]
    Coś mówiłeś??????
  • Re: Nadzieja matką... Autor: ~Byłyleszcz [37.31.36.*]
    Masz jeszcze jakieś wątpliwości?
  • Re: Nadzieja matką... Autor: ~Byłyleszcz [37.31.54.*]
    Co wy tacy marudni tu ostatnio...przecież na walnym było dużo uśmiechów jak pisał Verso i ja się nie dziwię...prezes musi mieć niezły ubaw jak czyta co wypisują jego klubowicze...łubudubu,łubudubu...
  • Re: Nadzieja matką... Autor: ~Marcin [46.112.110.*]
    Bleszczu nie marudź daj innym oddychać świeżym powietrzem nie zatruwają nie masz akcji to nie komentuj bo ci żyłka pęknie
  • Re: Nadzieja matką... Autor: ~Byłyleszcz [188.146.28.*]
    Czujecie ten zapach stęchlizny? To już jest agonia...
  • Re: Nadzieja matką... Autor: ~Optymista [91.150.206.*]
    Mówisz o swojej bytności tu?
  • Re: Nadzieja matką... Autor: ~Jery [178.217.197.*]
    Bylyleszcz 100 % tutaj jestem w szoku powiedz z łaski swojej jak widzisz grx siedzę już 2 lata śŕ2.06 92k akcji.Na pure zarobiłem 2 razy grając na szybko .
  • Re: Nadzieja matką... Autor: ~Byłyleszcz [188.146.21.*]
    To Po ile nowa tania emisja ratunkowa? Ktoś odważny podpowie?
[x]
PURE 41,27% 2,79 2026-03-25 16:47:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.