na podstawie pewnych danych z wykresu ww. spółki stwierdzam że kurs rozpoczyna dużą falę spadkową. Może też być długa konsolidacja boczna i dopiero potem zjazd w dół.
Prognoza będzie nie aktualna, jeśli kurs przebije _na zamknięciu_ swoje obecnie max. 42.65. Wówczas trend wzrostowy będzie dalej kontynuowany.
Pitu pitu pitu.. to, że jest korekta to fakt bo spadło od szczytu ponad 10%, ale jak to jeden z analityków pisał.. kurs wciąż jest niski.. wyniki są dobre i stabilne z perspektywa wzrostów, zatem kurs jest co najmniej tani na ten moment.
widzę póki co scenariusz A a jak się spełni to scenariusz B a scenariusz B to zatrzymanie na wsparciu ok 30 zł , pytanie czy to wtedy jak się ziści nie będzie za drogo ?
oo emrek dyzurny leszcz na posiedzeniu w slawjoce dał głos , zmien okulary na mocniejsze bo kiepski widzisz wykres a to tylko tu się liczy , a nie twoje marzenia dyzio marzycielu , a w zasadzie to nie wiem czy będe chciał tanio kupić bo być może będę jedynie mógł jeszcze taniej sprzedać ,
widzisz tym sie rózniimy leszczu że ja mam pewien poziom inteligencji a po twoim wpisie widzę, że jest to wartość ujemna , na pewnym poziomie jest wsparcie na jakim to se sam policz bo mi za to nie płacą i jak peknie to powinno zjechac do 30 nie wiem czy tak bedzie dlatego zakładam 2 scenariusze , leszcz na głedzie nie ma żadnych scenariuszy kupił i zapomniał i liczy na cuda niezależnie od bieżacej wygórowanej wyceny , aa zaponiałem jeden anal i albercik R napisali że jest tanio w momencie kiedy kurs był na szczytach , czego nie pisali jak był po 7 zł ???, od tego czasy spadło czy wzrosło mistrzu intelektu
Firma osiągnęła ponad 45 mln zł zysku netto za 3 kwartały przy niespełna 10 mln akcji co daje niski C/Z. Przemiana energetyczna przed nami, KPO także swoje dołoży do poprawy wyników. Tutaj może być tylko lepiej. został nam jeszcze 4 kwartał, który także dorzuci do całorocznego wyniku. Na ten moment spółka jest nisko wyceniana, a wynik całoroczny wzrośnie. Lekko 45zł może być wyceniana, a nawet ponad 50 na ten moment patrząc jak wiele spółek jest wycenionych. Tutaj mamy dywidendę na wysokim poziomie dodatkowo. Ci co piszą, że kurs jest wysoki dążą tylko do tego by dokupić taniej bądź móc zrobić lepsze kółko
A co odkryli ropę dewastując tereny nad Bugiem?.
Sprzedali Procom, sprzedali Zeusa, sprzedali swoją siedzibę to co im zostało ?
Jeszcze można sprzedać butelki Emreka.
Trole spadziowe naganiaja na spadki , bo sami zostali na peronie bez wiaty...a wiadomo zima nastała , a pociąg nie chcą przyjechać. Elektrotim zabrał z sobą najlepszych inwestorów.