Każdy już chyba widział, a nikt nie napisał
https://youtu.be/54dabgZJ5YA?si=FKWfR4JrGGypX3ce
„zwiastun powstał przy współpracy z Platige Image”.
Czyżby w końcu impuls zapowiadający wzrosty śmiesznie nisko wycenionej spółki? Ja jestem dobrej myśli!
Powolutku do przodu. 2-3% w górę, potem 1% w dół i 3% w górę i znowu delikatnie w dół . Tak bez fajerwerków, żeby i co sprzedali i ci co jeszcze nie mieli akcji, ale są zainteresowani spółką nie mieli odwagi kupić akcji. Wzrosty po 15 czy 20% na sesję nie mile widziane. Tisze jediesz dalsze budiesz xD Na rozgłos przyjdzie czas przy odpowiednich wynikach, kursie i przenosinach na główny!
Niepokoi mnie ten ranking na bankierze i 128 miejsce. Sporo ludzi zagląda na profil zapomnianej i nie lubianej nawet przez Boga spółki jak ktoś tu pisał....
może nie wszyscy wiedzą, że trailer do wiedźmina 4 zrobiony przez platige odbił się szerokim echem w światowym środowisku branżowym bo...pewnie tego nie wiecie - ale nikt dziś na świecie nie podjąłby się zrobienia całego trailera do gry w technice UN5 z użyciem narzędzie metahuman! pierwsi na świecie dokonali tego graficy z platige, inni boją się problemów, które zespół rozwiązał z powodzeniem dzięki swojemu know/how to będzie procentować bo mała spółka z warszawy udowodniła, że może robić wielkie rzeczy