Technika zawodzi tu w całej rozciągłości. A odbicie 40% bedzie pod warunkiem spełniania warunków równości korekt w ruchu spadkowym, ale czy tak będzie to dowiemy się po fakcie. AT przydaje się do predykcji co może się wydarzyć ale ważne żeby podjąć decyzję na ile ryzyka jestem wstanie się zgodzic. Na gieldzie nic nigdy nie jest pewne, da tylko przesłanki za albo przeciw.
Ta spółka do wielka porażka. Muszę przyznać moja chyba największą, 5 razy wyszedłem niej na stop lossie. AT jednak nie działa tu wcale, ratujcie kapital jeżeli macie jeszcze co ratować ...
Święta racja. Większość się myli nieliczni maja rację. Ważne żeby zdywersyfikowac portfel i mieć czesc pozycji na plus cześć na minus ale finalnie wyjąć na plus.
Taka ciekawostka dla siedzących tutaj .W 2007 roku Protektor nabył czeską firmę Prabos a następnie odsprzedał ją z powrotem po niższej cenie bo .... ? Teraz ta firma jest na giełdzie od 2019 i zaczyna rosnąć . Protektor miał też ochotę na Befado firmę produkującą obuwie dziecęce z Bielska Białej , ale za mało mało wyłożył na zakup . https://lublin.eu/lublin/aktualnosci/protektor-wykupil-czeska-firme-obuwnicza-kurier-lubelski,7727,66,1.html
A dlaczego teraz mają teraz sprzedawać jak mogli parę tygodni wcześniej wyżej sprzedać , tutaj nie wielką ilością akcji można kurs mocno obniżyć , wg. mnie to już końcówka spadków, obniżą jeszcze kurs o parę groszy max
Przeczytaj uważnie o zbyciu lub nabyciu, więc ani nikt z poziomu pow. 5% nie sprzedaje ani nie kupuje, więc insiderzy na cos czekają a free float pozywa się akcji.
Popatrz na inne spółki wszędzie kursy lecą a protektor pokazuje straty toleci szybciej , tylko jeden szczegół obroty słabe , jedynie w okolicach złotówki coś się działo , wg. mnie kurs celowo zaniżony nie wielką ioscią akcji