Co myślicie o braku postępu w badaniu klinicznym j braku regularnego informowania o postępach/przebiegu ? Galapagos zrezygnowało dość szybko może mieli wgląd do badań?
Nie rozumiem o czym nie informują? Na każdym spotkaniu ze spółką jest informacja o postępach. Jedyne czego nie chcą teraz podawać ilu pacjentów jest w badaniu oatd-01. Ale tam ewidentnie był lub jest problem z rekrutacją. Dla porównania Ryvu tez mialo problem i ale od września proces rekrutacji przyspieszył.
Temat galapagos powinniśmy juz zamknąć. Ja byłem na konferencji galapagos zaraz po oddaniu oatd-01. Nie ma sensu ciagla powtarzać dlaczego oddali tą cząsteczkę...
Ja osobiście nie widzę problemu w molecure. Kto obsewuje inne spółki z yej branży wie o czym mówię.
Główny problem ze wiele osób spekuluje pod jakaś umowę a to są spółki na długi termin.
Galapagos na bank miało wszystkie badania gdyż ten projekt zakupił więc wiedział o nim wszystko. Rezygnacja nie musiała wynikać że złych rokowan a np. z powodu zmiany strategi co się zdarza.
no a mi się wydaje że bardziej że złych rokowań, wywalili w błoto około 28 mln euro +, swoje na badania, może po dalszych wynikach uznali że projekt bez perspektyw? Dlaczego oprócz sarko chcą szukać w leczeniu MASH? Czyżby sarko bylo nieudane? Nie wierzę że zarząd nie znał sytuacji ocean, to hyle amator widział co się dzieje z spółka i z nią zawarli transakcje i to przed emisja ?
Mi to wygląda na to że Marcinek chce zarobić ale nie na akcjach ale na wypłacie , wie ktoś ile on tam dostaje miesięcznie ?
Oni mają tak wyrabane na marketing że nawet na X dalej jest że zawarli umowe z Ocean jako sukces w przypięciu na samej górze, to jak oni chcą coś sprzedać jak tak postępują ?
Rozumiem ze interesujesz się molec od niedawna.... bo pytania i wnioski sa jakbys ta spolke wczoraj puerwszy raz zauważył.... ciągle to samo piszecie... własne opinie nie poparte żadnymi faktami. Czytam to tylko z przyzwyczajenia