No dobra uśmiałem się to Wam wytłumaczę, Games Box jest developerem a Ultimate jest wydawcą, czyli pewnie podzielą się 50/50 mówię to z dużym plusem dla Games Box a dodatkowo ultimate weźmie 50 procent z zysku games box w postaci dywidendy. Także już można się rozejść hahahahaha
To ty chyba nie czytałeś komunikatu gmb w którym pisze że za 300 000 zł spółka uzyskała pełnię czyli 100% praw majątkowych. A games box nie wypłaca żadnej dywidendy. Także już można się rozejść ha ha ha. Poza tym o prymityw na spotkaniu też było a teraz się go pozbyli. Ktoś tu wcześniej dobrze napisał że na spotkaniu będzie lanie wody i ściemnianie i tak też było.
Hahahahahha ty nie rozumiesz o czym mówisz. O ile zakład że games Box podpisze z Ultimate umowę na wydanie gry na wszystkich platformach? Boże że tu jeszcze takie trolle siedzą i na coś liczą. A dywidendy games box wypłaci jak będzie miał zyski :)
Naprawdę ja rozumiem że liczycie na to że kogoś przestarszycie ale bądźmy poważni. Przecież w tym komunikacie jest jednocześnie zapis o wyłącznej licencji do gry dla ult i jedna kasa wchodzi w drugą. Kasa za prawa wchodzi w kasę za licencję wyłączną. Więc czyste porządkowanie tematu skoro games box zajmuje się produkcją.
Malarz a ty znowu chcesz się zakładać? Dopiero co chciałeś się zakładać że na koniec roku będzie prawie 20 zł na kursie. :) sami geniusze to siedzą z tego co widzę :) jednemu mało hazardu na giełdzie i chce się dodatkowo zakładać i ciągle się myli, drugi niejaki Budda pisał że tanio już było i poniżej 15 zł nie spadnie, kolejny geniusz rafaelitos odjechał pociągiem na 40 zł i śmiał się z peroniarzy, tylko nie zauważył że pociąg do którego wsiadł pojechał na biegun południowy. Jeszcze inny geniusz tutaj był swojego czasu, lawin niejaki który pisał o lawinowym wzroście przychodów na spółce, a okazało że spółka potrafi sprzedawać kilkaset sztuk swoich znaczących premier i robić tylko kolejne odpisy aktualizacyjne :) fajny cyrk tutaj utworzyliście, można się zdrowo pośmiać :)
Kolego jakbyś nie wiedział to do tego aby spółka wypłacała dywidendę nie wystarczy żeby miała zyski. Potrzeba jeszcze polityki dywidendowej, a tej games box nie ma. Na giełdzie jest cała masa spółek które przynoszą zyski a dywidendy nie wypłacają. Naprawdę dziwię się co ty robisz na giełdzie skoro nie wiesz takich podstawowych rzeczy.
Serio, wy dalej swoje o trollach próbujących straszyć by kupić taniej? Wy serio tego nie widzicie że tutaj żadne trolle są niepotrzebne bo całą robotę odwala za nie sama spółka znacznie bardziej skutecznie? Do końca optymalizacji jeszcze dwa tygodnie, w takim tempie pięć ziko się nie obroni w tym roku. A kto wie jakich jeszcze złych wiadomości uświadczymy przez ten czas i jakie trupy zaczną wypadać z szafy po nowym roku.
Jeśli ty szczerze wierzysz w to co piszesz to naprawdę żal mi Ciebie. Nie ma polityki dywidendowej a po co ma ją mieć? Będzie kasa w gamesbox będzie polityka dywidendowa następnego dnia. Przecież to jest firma zależna od ULG. Tam nie można puścić bąka bez zgody i wiedzy ULT
Hejo. Fajnie, że nijaki Obis mnie pamięta. Bo ja przynajmniej zawsze podpisuje się tym samym nikiem. Jakbyś chciał zauważyć to pisałem przede wszystkim o dywersyfikacji i o ewentualnym uśrednianiu kursu. Oczywiście opcja dla tych co chcą i mają za co. Zastanawiam się tak po ludzku tylko...dlaczego mówicie że kurs będzie na poziomie (-) oczywiście w cudzysłowie. Czyli my stracimy a wy nie zarobicie. Więc co tu w ogóle robicie? Chyba są przyjemniejsze opcje spędzania czasu:D