Niekoniecznie akurat na tej spółce fajne kółka się na figach kręciło. Potrafiło się bujać od fixa do fixa po kilkanaście albo dwadzieścia kilka procent.
Nie będzie żadnego fixingu, Maniek pisze że zbiera wszystko jak leci między 45-50gr więc nie będzie, ja mu wierze ,wciąga jak odkurzacz, nie mam powodów mu nie wierzyć, w poniedziałek to się nawet do 12:00 nie chciało otworzyć bo widły były, takie pakiety szarpał, pewnie ma już z 3 miliony akcji
Szkoda nerwów na trolla. Zawsze jakiś kasztan się tutaj trafi. Pojawia się i znika. Mam ochotę napisać do szanownego Pana Sprawki na FB co się dzieje w tej spółce. Ludzie zaufali, powierzyli swoje pieniądze, a nie dość że minus na akcjach to jeszcze ciągle inflacja dobija zamrożone pieniądze tutaj.
Odpisze Ci z uśmiechem na ustach i drinkiem dobrego trunku za wydrukowane tutaj akcje, że spolka nie ma wpływu na kurs akcji i wzorowo wykonuje swoje obowiązki.
maniuś tobie już podziękujemy , w ostatnich dniach wszyscy widzieli jakie to pakiety łykałeś, teraz daj szanse innym, a ty.... znając bankiera wrócisz jak będzie +30% i napiszesz że nasz 3mln akcji ze średnią 0,45gr, tak to już tu bywa na forum, same milionery
Lauri tak naprawdę to nie ma się z czego śmiać, tych akcji do 0,06 jest bardzo mało, jakieś ochłapy, pytanie czemu tego nikt nie chce brać , no nic pozostaje czekaj na rozwój sytuacji
Jak bardzo mało? Ja widzę dużo zleceń na sprzedaż do 6gr. Wcześniej było tego tyle co nic. Ja już nie dokupuje, już nie będę się pochylał, na fix pewnie spadnie dużo niżej... :/
dużo niżej nie będzie, ale problebem tu właśnie jest brak popytu na tym poziomie, jest to mój ostatni post na tm forum, od pisania nie urośnie, szkda czasu, ja szczęscie nie wisze wysoko, życze wszyakim wzrostow, mankowi też
Z drugiej strony patrząc to ja się czuje jakby tutaj od dawna były fixy. Obroty mizerne. Martwi mnie tylko, że znów kurs może spaść i znowu minie trochę czasu żeby się odgrzebać. Kiedyś gdy było 6-8gr żeby było 100% musiało być 12-16gr. Jak spadnie na 3 np to żeby było te 12gr musiałoby urosnąć aż 400% Tyle zdrowia co tutaj zjadłem, jak i pewnie nie tylko ja to szkoda gadać...