• Pytanie Autor: ~Luk [78.11.66.*]
    Ktos wie czemu zawiesili notowania ? w koncu wiadomo z z prezem i czyzby dlatego?
  • Re: Pytanie Autor: ~Vuko_Drakkainen [45.95.218.*]
    gdzie zawiesili?
  • Re: Pytanie Autor: ~Luk [178.235.232.*]
    To co to za blokada i widły na 1,23 zł ? Obroty zerowe i jakieś widły były ? To chyba dolne były bo transakcja przed była na 1,26 zł .
  • Re: Pytanie Autor: ~JAnuary [195.54.188.*]
    Nie ma powodu, żeby zawieszali. Spółka bardzo ładnie robi sprawozdania. Zarabia pieniądze, zatrudnia ludzi. Po prostu są małe obroty, co może być ogromną okazją inwestycyjną - ale nie musi oczywiście.
    Wiadomo, że wyszukujemy tego typu spółek dla dużych zysków ale i dużego ryzyka. Jeżeli chcemy mieć pewne zyski i małe ryzyko, to się korzysta ze sprawdzonych dużych spółek o dużej płynności lub dobrych etf-ów.
    Tutaj jest duże ryzyko. Bo przy tak małych obrotach nie da się np. uciec ze spółki w razie zagrożenia. Ale, jeśli spółka przekształci się w spółkę o dużych obrotach, to zyski będą ponadprzeciętne. Mi się tak udało z Synektikiem. Były czasy, że były tam 2-3 transakcje dziennie. Dziś jest to nie do pomyślenia. Jak będzie na BlackRose - czas pokaże

• Re: Pytanie Autor: ~Jakub [81.30.139.*]
    Wczoraj chyba był jakiś problem z modułem makler - nie wiem gdzie masz konto - ja mam w ING i też to wczoraj widziałem, ale podobne błędy pojawiły się u mnie na kilku spółkach, więc to nie zawieszenie, a jakiś błąd techniczny
[x]
BLACKROSE 0,00% 0,43 2026-05-29 09:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.